Adam motoru okuyor resmen....

içim gitti yaa biz çin çinçan motorlarımıza canımız gibi bakarken millet o güzelim motorlara ne işkenceler yapıyo :farao:

Adamlar geçimini başka hiçbir işe gerek duymadan bu işten kazanıyor yani profla bu işte:cat:

ama Ülkemizde motoru bu şekil modifiye dedip yüyür halde tutmak bakımını yapmak çok rahat 10 misli para demek:farao: O yüzden bu alanda çalışan adam pek bulamassın:queen:

krd

iyi güzelde kardeşim arka teker çapı kadar zincir dişlisi olduktan sonra şapkadan tavşan çıkarmak misali YALAN hareketler gibi geliyor bana bunlar.

çok sıradışı bişe yaptığı söylenemez bi çok kişi yapıyo bu hareketleri ama yazık olmuş motora..

paylaşım için teşekkürler. gerçekten yetenek ve özel olarak hazırlanmış hafifletilmiş bir motor birleşince ortaya güzel şeyler çıkmış. yapılan hareketlerden bazıları hakikaten insan üstü çaba gerektirir. eller arkada alaklarıyla gaz verip teker yapması mesela.

melih kardeş apacilik ayrıdır şov ayrıdır. trafige açık alanda ister büyük motor ister küçük motor kimsenin böyle hareketler yapıp kendisinin ve başkalarının hayatını tehlikeye atmaya hakkı yok. bu tür insanlar bana tiksinti veriyor. emin olun böyle hareketler yüzünden gerçek motorculara böcek gibi bakan insanlar var. kask yok koruma yok trafige açık alan bu kadarda serserilik olmaz. bunlardan birir geberse zerre kadar üzülmem. üzüldügüm tek nokta motor hayaliyle yanıp tutuşan kendini bilen insanların aileleri kaza haberini görünce o çocugun üzerine baskı yapması. yada motosiklet sahibi olupta baskı yüzünden çok sevdigi motosikletinden ayrılması olur.

benim güzel memleketim muğlamın adınıda kirletmişsiniz :farao:
istanbulda bu tip insanlardan çok ama çok fazla var ve burası yaşanmaz bir hal almış keşke resimdeki arkadaş tek teker yapılırken ters binip asfalttı bi öpseydi birkerecik o zaman anlardı

apachiler sizi!! sizin anlayamadığınız yaptığınızı marifet sanmak,size bakanlar kin ve öfkeyle söverek bakıyor ama siz marifet yaptığınızı sanıyonuz ve bunu anlıyamıyorsunuz

antalya genclik demişin saygım sonsuz selamlarım kardeşlerimi fakat o adamların yaptıkları ile bu showman ın yaptıgı bır degıl alakası bıle yok , yanından gecemez.

adamın yaptığı şov şov değil kendisini aşmış okumayı bırak kitabını yazmış noktayı koymuş
alkışı haketti hemde fazlasıyla ::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn
antalya gençlerine yorum yok, cahillik
böyle şey yapıyorsan koruyucu ekipman olması lazım
görüyorum hafta sonları bu ybr cileri tokatlıyorum bazen apacheyle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar