3 metrelik yere goldwinglemi gidiyor :sunny:
acundan gerçekten beklemeyeceğim bi hareket.ne kadar şöhret meraklısıymış o dolaşırken herkesin aaa acun demesinimi istiyor? nasıl bi piskoloji var bu işin altında? o nasıl bi ego?
Adam milyonlarla oynuyo altına almış goldwingi scuter kullanır havasında .. 1800cc motor kullanıyo derdi size mi düştü .. hani bi laf vardır zenginin parası züürtün çenesini yorarmış aynı hesap işte .. tam yazlık kullanım olmuş .. ahada bende aynen öle kullanıyom . parmak arası ve no kask .. tek farkım bende goldwing yok.. ahada olursa bi gün donla kullanmassamda adiyim hemde yalınayak..
Adam milyonlarla oynuyo altına almış goldwingi scuter kullanır havasında .. 1800cc motor kullanıyo derdi size mi düştü .. hani bi laf vardır zenginin parası züürtün çenesini yorarmış aynı hesap işte .. tam yazlık kullanım olmuş .. ahada bende aynen öle kullanıyom . parmak arası ve no kask .. tek farkım bende goldwing yok.. ahada olursa bi gün donla kullanmassamda adiyim hemde yalınayak..
DOstum AZRAİL NE ZAMAN FAKİR ZENGİN AYIRT EDER OLDU..SAKAT KALIRSA GÖRÜR 3ÜN 1ini..parayla bile düzeltemez..Aha iste sen öldünnnn.¨
Acun kasksiz kullanabilir, ama sen kullanamazsin.
Neden?
çünkü sende Acun'daki gibi hesapsiz para yok.
Acun'a bisey olmaz.
Sen hiç gördünmü kasksiz motosiklet kullandigi için ôlen bir zengin?
Yok.
Onlara bisey olmaz.
Acun kadar zenginsen, kask takma.
Ama degilsen, zannetmeki ölmezsin.
![]()
Polisin forsu işlemez bu vatandaşa...sana bana ceza keserler bunlara: ''iyi akşamlar Acun Bey nasılsınız efendim??'' derler...
Polis napsin adam da 60 milyarlık motor var yazsa yazsa 62 tl kasksizlık cezası yazar onu da %25 peşin indiriminden 47 olayak netten anında cep internet ile yatırır garibim polise atar yapar! isviçre gibi cezalar gelir göre olsun o zaman gör
2.si goldwing ile kısa mesafe neye gidiyormus merak ettim.
Olay cezayı uygulayabilecek eş hak dağıtımında zaten (adam kayırmayı kastedtim). Ona bakarsan 62 tl'yi pek çoğumuz öder.
bir de aksam ya da gece saatleri, hava kask takmamaya bahane olamayacak kadar serindir bebek'te.
Kask takarsa kizlar nasil taniyacak sonra onu...