Acun Ilıcalı: Kaskı otobanda takıyorum!

Terlikle ve kasksız motosiklet kullandığı için eleştirilen Acun Ilıcalı, yılnazca kısa mesafelerde kasksız dolaştığını söyledi

Hız tutkusuyla bilinen Ilıcalı, perşembe akşamı yakın arkadaşı Gökhan Şükür’le, motosikletiyle tur atarken objektiflere takılmıştı. Ayağında terliklerle, üstelik kask takmadan motor kullanarak görenleri şaşırtan Ilıcalı, cuma gecesi de yine başında kask olmadan objektiflere takıldı.
“Neden kask takmıyorsunuz?” sorusuna Ilıcalı, “Bu sıcak havalarda 3 metrelik kısa bir yere gidiyorsam takmıyorum. Ama otobana çıkıyorsam mutlaka kask takıyorum” diye yanıt verdi.

‘Ali Taran’la görüşüyoruz’
Cuma gecesi önce Anjelique adlı mekânda eğlenen Acun Ilıcalı, geceye noktayı Reina’da koydu. “Yetenek Sizsiniz” yarışmasındaki jüri görevinin bu kez kendisine teklif edilmediğini açıklayan Ali Taran’la arasının bozuk olduğu söylentilerine ise Ilıcalı, “Yok öyle bir şey, sık sık görüşüyoruz” dedi.

2iramip.jpg

Kaynak: Milliyet

Ekli dosyalar

• acunkask.jpg
    acunkask.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 19,277
Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha önce kaza yaparak ağır yaralanmış birisi üstelik.

Ahahahaahhhhhh:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

70 Milyarlık Motora Biniyor 5 Kuruşluk Aklı Yok Kafasına Kask Takıcak Yazık Çok Yazık :pl::pl::pl:

F54

al işte buna bi baba yiğit polis ceza yazmaz ki neden?

Bu adam yanlış hatırlamıyorsam zamanında motosiklet ile kaza yapmış.Demek ki akıllanmayan tiplerden bu şımarık arkadaş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kroyum ama para bende

bir de aksam ya da gece saatleri, hava kask takmamaya bahane olamayacak kadar serindir bebek'te.

Polisin forsu işlemez bu vatandaşa...sana bana ceza keserler bunlara: ''iyi akşamlar Acun Bey nasılsınız efendim??'' derler...

Polisin forsu işlemez bu vatandaşa...sana bana ceza keserler bunlara: ''iyi akşamlar Acun Bey nasılsınız efendim??'' derler...
Polis napsin adam da 60 milyarlık motor var yazsa yazsa 62 tl kasksizlık cezası yazar onu da %25 peşin indiriminden 47 olayak netten anında cep internet ile yatırır garibim polise atar yapar! isviçre gibi cezalar gelir göre olsun o zaman gör :)

2.si goldwing ile kısa mesafe neye gidiyormus merak ettim.

Polis napsin adam da 60 milyarlık motor var yazsa yazsa 62 tl kasksizlık cezası yazar onu da %25 peşin indiriminden 47 olayak netten anında cep internet ile yatırır garibim polise atar yapar! isviçre gibi cezalar gelir göre olsun o zaman gör :)

2.si goldwing ile kısa mesafe neye gidiyormus merak ettim.

Olay cezayı uygulayabilecek eş hak dağıtımında zaten (adam kayırmayı kastedtim). Ona bakarsan 62 tl'yi pek çoğumuz öder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar