Action Cam Kullanana Motorcuların Kötü İzlenim Oluşturduğunu Düşünüyor musunuz ?

Action Cam Kullanana Motorcuların Kötü İzlenim Oluşturduğunu Düşünüyor musunuz ?

• EVET

Oy: 43 38.7%
  • HAYIR

Oy: 68 61.3%

• Kullanılan toplam oy
    111
Motosikleti
Honda CBF 250
Pantolon ve botu aldıktan sorna alacağım ilk ekipman... :) alphe mı ne bi adam vardı bi ara hala video çekiyor mu bilmiyorum... onun gibi sırf kavga ve atar için video çeken patates kafalılar hariç deneyimlerini paylaşan adamları izlemeyi seviyorum

Aksiyon cam kullanan sürücülere nedense sempati duyuyorum. Kendim mümkün değil kullanmam ama bence kullananlarda çok hoş bir görüntüsü var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kamerasına güvenerek haksız olduğu halde sürücülere yargı dağıtmaya çalışan motorculardan nefret ediyorum. Artık düzgün motorcuları da rahatsız ediyorlar. Bunlar genelde dayak yememiş cahil insanlardan oluşuyorlar.

Merhaba aksiyon kamerası kullanıyorum genellikle güvenlik amaçlı kullanıyorum bazenleri motor üstünde güzel bir manzara videosu için başıma güzel komik bir olay gelirse YouTube tiktok falan atıyorum 3-5 izleniyor bişey başka bir amaçla kullanmıyorum

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Action cam kullanan değil, kamerayı takıp action yapan motorculara kıl oluyorum abi.:rolleyes:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ne aksiyon kamera kullanıyorum ne de intercom. Telefonumu ekrana bağlayayım diye bir derdim yok, navigasyona bakıp yol bulmak da bana çok hımbıl adam işi geliyor. Ben sanırım mağara adamıyım, Neanderthalim, Ötziyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar