Mutlaka kamera kullanırım, başıma gelmiş sıkıntı birkaç olay hariç de hiç yayınlamadım, amacım sadece başıma bir şey gelirse kayıt altında tutmak, maalesef bazı denyolar yüzünden de kamera ile çekim yapmak bir sıkıntı.
3-4 ay evvel Kadıköy'deki Hiltonun önünde ağır giden bir arabanın sağından geçmiştim, bilen bilir yol moda istikametine döner ve o dönüş sağında solunda araba yoksa en az 3 araç genişliğindedir, rahat rahat geçerken selektör yedim, msx 125 ile hava yapacak bir hal var mı hiç düşünemiyorum, neyse durdum, araba yanıma geldi camı açtı, içinde yeni yetme bir velet, yanında kız arkadaşı, bu kamera ile bir gün başına çok kötü şeyler gelecek dedi, ben de derdin ne senin dedim, bastı gitti, yani olay durup dururken ve ben aracı uzaktan yakından sıkıştıracak konumda değilken, hele de msx 125 gibi bit gibi bir motor altımdayken adam nasıl benim hava yapma ya da bu amaçla video çektiğimi düşünür! Tabi ki trafikteki bu denyolar yüzünden, hiç anlamı olmayan bir anda sinirimin bozulmasının tek sebebi, kendini bir halt sanan bir takım vlogger kılıklı motorcular dolmaya başladı, adam tek teker araçların arasında, yoğun trafikte gidiyor, caydırıcı ya ada ağır bir ceza yok.