Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah rahmet eylesin...
Allah sana ve ailene de sabir versin.
Babanla yapamadiklarin dusunup uzulmek yerine, yaptiklarini dusunup sevin... Ne kadar cok sey paylastiginiz ne kadar mutlu oldugunuz yazindan belli oluyor, mekani cennet olsun...
büyüklerimizi hiç gitmeyecek gibi görüp, kendi hayatımızı yaşamaya devam
etmeyelim, gidenler malesef geri gelmiyor, sevgi saygımızı eksik etmeyelim mezarları başında ağlamaktansa, başın sağolsun allah başka keder göstermesin :salut:
ben motorsiklet sevdalılarının özelliklede bu sitedekilerin çok iyi insanlar olduğuna inanıyorum. babanda ne kadar iyi bir insanmış ki senin gibi iyi insanlar arasında olan iyi bir insan yetiştirmiş. senin ve tüm ailenin başınız sağolsun ale: .
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :salut:
şu an içinde bulunduğun durumu acıyı boşluğu ve o anlamsız ismini bir türlü koyamadığın duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki
bundan 3,5 yıl önce bende babamı kaybettim bu yüzden sözlerin yetersiz bakışların anlamsızlaştığı bir noktadasın belkide ama şunu bil artık seni cennetten izleyen biri var hep yanında ve kalbinde olacak :salut:
allah yardımcınız olsun sabrınız ise sonsuz olsun :salut:
Luxor, Başın sağolsun, zaman acıyı dindiriyor ama özlemi arttırıyor. Sana öğrettikleri ve sana verdiği sevgi sonsuza kadar seninle olucaktır. Allah rahmet eylesin, ailene ve sana sabırlar dilerim. ale: