Acımı sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
Canımdan çok sevdiğim babamı kaybettim.Dünyalar tatlısı, vefakar babacığım kendinden çok devamlı bizi düşündüğü için kendini ihmal etti ve 20 Ekim 2005 tarihinde aramızdan ayrıldı.
Hatta resimde gördüğünüz motor ile dolaşmayı çok severdi ve vefat ettiği gece eşimle önümüzdeki yaz yeni bir motor alınca babamın da o motor ile annemi gezdirmekten ne kadar hoşlanacağını konuşuyordum.Maalesef göremedi babacığım.Bol bol babamda kalır motor da gezer diye konuşuyorduk.Hatta ilk motorumu aldığım gün bile beni yanlız bırakmayıp kaç sene sonra gene ehliyet kursuna gidip benimle birlikte A-2 ehliyeti almıştı... :salut: :salut: :salut:
Allah'tan canım babacığıma rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum.Seni çok ama çok seviyorum babacığım.Seninle bol bol tartışırdık biliyorum ama umarım beni affetmişsindir... :salut:

:angel5:
Mehmet KARA (1945-2005)
mehmetkara4hk.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başınız sağolsun kardeşim
allah sabır versin

Başın sağolsun arkadaşım.
Hayat devam ediyor herşeye rağmen,bir de ayrılık olmasa. :pale:

başınız sağolsun dostum....allah babana gani gani rahmet eylesin...size de metanet versin

"Luxor" kardeşim başın sağolsun Allah günahlarını affetsin :salut:

arkadaşım basım sagolsun bende 4 yıl once kaybettim acın buyuktur babana allahtan rahmet sana ve ailene sabırlar dılıyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Luxor, basın sagolsun.allah babana rahmet sıze sabır versın....

allah rahmet eylesin benim babam da 45 dogumlu senelerdir uzakda yasıyorum her babasını kaybeden arkadasla benimde bogazım dugumleniyor cok uzuldum gercekden

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
bence şu an babanı ara ve onu ne kadar sevdiğini söyle kendisine.Hatta atla yanına git, sıkı sıkı sarıl ona.Ben hiç olmamasına rağmen 1 aydır babamı göremiyordum ilk olarak.Yazlıkta tadilat yapıyordu diye.Arada telde konuşuyorduk.Yani ona hasret kaybettim kendisini.Bir de beni çağırıp duruyordu devamlı.Gel haftasonu bari kahvaltıya diye.Ben iş olayından üşenip "Yaa istemiyorum, ben evde dinlenmek istiyorum" diyordum.Herşey yolundayken insan bazı şeyleri ihmal ediyor ama şimdi kafamı duvarlara vuruyorum... :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
başın saolsun luxor. ne mutlu sanaki sana babalığın yanında arkadaşlık yapmış birinin evladısın.motoru bile paylaşabilmeniz ne güzel bişey.vefat nedeni neydi,yani beklediğiniz bi durummuydu.insanın çekmeden,çektirmeden şu ikigünlük dünyadan ayrılması herkezede nasip olmaz.mekanı cennet olsun.tekrar başınız sağolsun :pale:

Birgün bu acı satırların başrolünde ben ve babam olacak diye çok koruyorum.. Ama bu hepimiz için kaçınılmaz son. Babam benim kahramanim! Bitanem. O gun geldiginde tek tesellim sanırım ilk gidenin ben olmaması olacak... onun evlat acısı çekmesi fikri dayanılmaz geliyor. O acıyı onun yerine ben yaşamaya hazırım. Allah sıralı ölüm versin... Ben birgün kavuşulacağına inananlardanım. Allah sabır versin arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar