Açılışa Davetttt

arkadaşlar herkesi bekliyoz yok ikram ne yok benzin ayıp valla heheheh

latif abi allah pisman etmesin ama keske hafta sonu yapsaydin dabizde gelseydik senin tek teker sovunu birkere gordum tadi damagimizda kaldi gaziantep mt den uzeyir

Mersin İl Temsilcisi
olum arada 100km var. hem de mesai saatinde. sence yapılabilecek şey nedir?

latif kardeşime şimdiden hayırlı olsun:rendeer: çalıştığım için gelemeyeceğim.selamlar bol kazançlar

şimdiden hayırlı olsun.osmaniyedeki bayisi de sanırım kadirli yoluna dönmeden sağ tarafta olan dı dimi?

latifim hayırlı olsun:rendeer: çalıştığım için gelemeyeceğim, özür.
bol kazançlar olsun

Osmaniye İl Temsilcisi
Sevgili kardeşim hayırlı olsun, Allah utandırmasın,hayırlı bol kazançlar nasip etsin.Biliyorsun bu günler işlerim bir hayli yoğun, inşallah izin konusunda bir sıkıntı yaşamam. Ne kadar kalabilirim bilmiyorum ama, çok önemli bir durum olmazsa mutlaka ordayım. Selamlar.

latif abi allah pisman etmesin ama keske hafta sonu yapsaydin dabizde gelseydik senin tek teker sovunu birkere gordum tadi damagimizda kaldi gaziantep mt den uzeyir

hayırlısı olsun görüşürüz gene

latifim hayırlı olsun:rendeer: çalıştığım için gelemeyeceğim, özür.
bol kazançlar olsun

sağolasın gürsel abi sorun değil abi gönüller bir

Sevgili kardeşim hayırlı olsun, Allah utandırmasın,hayırlı bol kazançlar nasip etsin.Biliyorsun bu günler işlerim bir hayli yoğun, inşallah izin konusunda bir sıkıntı yaşamam. Ne kadar kalabilirim bilmiyorum ama, çok önemli bir durum olmazsa mutlaka ordayım. Selamlar.

teşekkürler akşam saat 21:00 kadar devam eder diye düşünüyorum

Son düzenleme:

kankaa bak baskasına bişe demiyorumda izinini bilmem neyini başlatma sende böle dersen sıkarım kafana ona göre:farao:

ee hani gelen yokmu ya... gelmezlerse bizde oraya gitmeyiz lat,f abi yaa:)

Gaziantep İl Temsilcisi
latif hayirli olsun yeni yerin allah cc bol kazanç versin .:rendeer::rendeer::rendeer:

amin teşekkürler gelmeyanlerin yanına gitmiyoruz haberiniz olsun hehehhe

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Latifim Akburağım şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın,çarşamba çok zor ama yıllık izne çıkıyorum,köye gideceğim Mustafabeyliye ordan uğrarım tam olarak osmaniyenin içindemi yada cep telefonunu ver gelince osmaniyeden ararım.Sevgiler hayırlı kazançlar şimdiden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar