sana bir şepeşille simeileysi yolarım şimdi:mrgreen: söyle bizimkilere onlarıda topla gelin oke.
ya hocam bizimkiler mersin mt ye hiç uğramıolarki.du bi telefon açayım bari:bounce:
sana bir şepeşille simeileysi yolarım şimdi:mrgreen: söyle bizimkilere onlarıda topla gelin oke.
latif abi allah pisman etmesin ama keske hafta sonu yapsaydin dabizde gelseydik senin tek teker sovunu birkere gordum tadi damagimizda kaldi gaziantep mt den uzeyir
latifim hayırlı olsun:rendeer: çalıştığım için gelemeyeceğim, özür.
bol kazançlar olsun
Sevgili kardeşim hayırlı olsun, Allah utandırmasın,hayırlı bol kazançlar nasip etsin.Biliyorsun bu günler işlerim bir hayli yoğun, inşallah izin konusunda bir sıkıntı yaşamam. Ne kadar kalabilirim bilmiyorum ama, çok önemli bir durum olmazsa mutlaka ordayım. Selamlar.
Sevgili kardeşim hayırlı olsun, Allah utandırmasın,hayırlı bol kazançlar nasip etsin.Biliyorsun bu günler işlerim bir hayli yoğun, inşallah izin konusunda bir sıkıntı yaşamam. Ne kadar kalabilirim bilmiyorum ama, çok önemli bir durum olmazsa mutlaka ordayım. Selamlar.
kankaa bak baskasına bişe demiyorumda izinini bilmem neyini başlatma sende böle dersen sıkarım kafana ona göre:farao: