- Konu Yazar
Çoğumuzun başına gelmiştir. Bazen bi siteye gireriz (bu genelde crack sitelerinden kaynaklanır) giriş sayfamız değişir ve giriş sayfa alanı kilitlenir. birdaha değişirme imkanınız olmaz.
İnternet Explorer giriş sayfası kilitlendiği için sistem geri yükleme veya format atan arkadaşlarımız vardır belki aramızda.
Eğer başınızda böyle bir sorun varsa aşağıdaki işlemleri uygulamanız gerekmekte
Başlat > Çalıştır >a Regedit yazarak Enter e basın
HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel
ine gidin
Anahtarındaki HomePage sağ tıklayarak değiştir e basın 0 olan değerini 1 olarak değiştirin...
ve artık herşeyi kapatım explorer inizi kontrol edebilirsiniz
Şimdi de IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındaki kilidin kalktığını göreceksiniz...
Ya off bee bu ne ben bu kadar anlasaydım profesor olurdum kim uraşacak şimdi bununla diyorsanız
O zaman bırakın sizin yerinize program yapsın
Programı pc nize indirmek için TIKLAYIN
İnternet Explorer giriş sayfası kilitlendiği için sistem geri yükleme veya format atan arkadaşlarımız vardır belki aramızda.
Eğer başınızda böyle bir sorun varsa aşağıdaki işlemleri uygulamanız gerekmekte
Başlat > Çalıştır >a Regedit yazarak Enter e basın
HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Internet Explorer > Control Panel
ine gidin
Anahtarındaki HomePage sağ tıklayarak değiştir e basın 0 olan değerini 1 olarak değiştirin...
ve artık herşeyi kapatım explorer inizi kontrol edebilirsiniz
Şimdi de IE a sağ tıkladığınızda giriş sayfasındaki kilidin kalktığını göreceksiniz...
Ya off bee bu ne ben bu kadar anlasaydım profesor olurdum kim uraşacak şimdi bununla diyorsanız
O zaman bırakın sizin yerinize program yapsın
Programı pc nize indirmek için TIKLAYIN