Açılınnnnn Apache'li Tubi Geliyooorrrrr :)

Ya atmayın böyle başlıklar.. Bi an kaçın apaçiler geliyor anladım, aklım gitti ya..:p

Hayırlı uğurlu olsun, Allah kazasız belasız, keyifle kullanmak nasip etsin...

hayırlı olsun, güle güle kullanın :rendeer: inşallah yedek parça ve servis sıkıntısı çekmezsiniz :cat:

hayırlı uğurlu olsun.Allak kaza bela vermesin tubiş.bide hazır sanayideyken pembeye boyatsana :queen:

Yok pembe değil maalesef. Kask ve mont pembe alacağım o da olur şimdilik. :p
Bir de jantlara pembe şerit istiyorum da yok sanırım. Başka ne yapabilirim, fikir üretin.. :)

cok guzelllllll......................İnsallah dediklerini yaparsinda antalyaya gelmek kismet olursa gorurum:)

Hayırlı ugurlu olsun kardesim Allah kaza bela musibetten uzak etsin. :rendeer:

Herkese teker teker çok teşekkür ederimmmmmmmmm:mrgreen:

O kadar mutluyum ki ağzım ayrıldı sabahtan beri gülmekten. :p Malüm gündüz sanayideydi, iş güç süremedik, akşam bol bol sürdüm. Foto çekmedim bilerek gündüz çekip atcam. :cherry:

Çok zevkli bişey bu vitesli motor yaaaaa, valla bambaşka bişey.... Çok şükür kavuştum, darısı isteyenlerin başına inşallah. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaç yaptın :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güle güle kullan inş.:rendeer: Ama keşke scuturdan kurtuldum demeseydin yafs:pale: bu zamana kadar sana hizmet etmedimi o:pale: içim acıdı şimdi valla:p

GKN

Kızzzz , hayırlı uğurlu olsun yeni motorun, Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan :rendeer:

HELE SUKUR..ama rengi pembe degil...sak..tubis..hayirli ugurlu olsun..hizli surme demiyecem,cunki sen zaten akilli kullanicisin..hersey gonlunce olsun kazasiz belasiz surusler diliyorum.....

Hayırlı olsun, kazasız belasız ,her daim keyifli ve sağlıklı kullanmanı dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar