Açılınnnnn Apache'li Tubi Geliyooorrrrr :)

Allah kaza bela vermesin .. iyi günlerde sağlıkla kullanman dileğiyle :)

:queen: Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün öğlen aldım Allah'a şükür. Fotoğraf yok çünkü motor sanayide. Arkada çantası falan vardı onlar çıkıyor. 2008 model, 10 bin km de siyah...:cherry:

Çok şükür scooterdan kurtuldummmmmmmmmm..:queen:

Pembedir İnsallah:) cok sevindim Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin:bounce:

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum, çok sağolun.....:rendeer:

Tubis hanım sizin Falcon yokmuydu bir zamanlar ona ne oldu?

Falcon duruyor, nişanlımın.

Güle güle kullan...:rendeer:

Çok yüz bin kilometreler dilerim, fuar zamanı İstanbul yolunda da deneyin bi'zahmet...:p

İstanbul'a Transalp le gelürük... :queen:

hayırlı uğurlu olsun...
hep falcon nx4 yazadı avatarda... bir de hayalin transalp idi... inşallah hepsi gerçek oluır kardeş :)

Evet hayalim pembe transalp :) İnşallah gerçek olur.. :rendeer:

Tubiş Allah kaza bela vermesin, tekerin düz bassın:) sevindim senin adına, inşallah gelecek haber transalp olur :mrgreen:

Pembedir İnsallah:) cok sevindim Allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin:bounce:

Yok pembe değil maalesef. Kask ve mont pembe alacağım o da olur şimdilik. :p
Bir de jantlara pembe şerit istiyorum da yok sanırım. Başka ne yapabilirim, fikir üretin.. :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bizim burda Apaçileri pek sevmezler..... :queen::queen:
Apaçi tubiş... :queen::queen:

hehehe
ne guzel sevinmişsin öyle ya,:queen::queen: benim bile sevinesim geldi. hayırlı olsun Allah kaza bela nasip etmesin... darısı motorunu yükseltmek isteyenlerin başına aminnnn...:queen:

tvs apache topiki 2006 yılında açılmış ben bunu beğenmedim yazmışsın kararın değişmiş sanırım :) hayırlı olsun kazasız,belasız,cezasız sürüşler.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
:queen: Aldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün öğlen aldım Allah'a şükür. Fotoğraf yok çünkü motor sanayide. Arkada çantası falan vardı onlar çıkıyor. 2008 model, 10 bin km de siyah...:cherry:

Çok şükür scooterdan kurtuldummmmmmmmmm..:queen:

hayırlı olsun aman dıkkat :) nede olsa vitesli

tekeri scooter gibi dönmez onun yağmur yaş viteslide işler yaş olur korumasız binmeni tavsiye etmem malum bacaklar scooterdaki gibi korunaklı değil

kazasız sürüşler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar