acilen..oto çıkmacı tanıyanlar..

Arkadaşlar..talihsiz bir durum neticesinde arabamın km saatinin digital ekranı bozuldu ve malesef tamiri mümkün değil..Bu ekranda tüm km bilgileri,yol bilgisayarı bilgileri,konuşmaya ek olarak görsel uyarılar v.s v.s mevcut..
tabi bu durumda bu bilgilerin hiçbirisi yok..
asıl önemli olan aracımın 20 gün sonra muayenesi var ve km bilgisi olmayan araç ağır kusurlu sayılıp trafikten men ediliyormuş..
yurtdışında yok,ebayda 2 tane bulduk biri 250 biri 450 euroya elime gelebiliyor(gelirse tabi..)
o kadar yüksek meblağ ise bu parça için aptallık..
Türkiyenin herhangi bir yerinde hiç ummadığımız bi yerde bulabileceğimizi umuyorum ve sizlerin yardımına ihtiyacım var..
parçanın barkod numarası :8200328446 ve numaranın aynısı olmak zorunda...
araç 2004 model laguna 2 1.6 benzinli privigile..konuşan en full modeli..o yüzden de km saati aynı kod gerektiriyor..
8200328446GDNk9.jpg

8200328446.jpg

haydi arkadaşlar,İstanbulda sefaköy,Atatürk sanayi sitesi v.b oto sanayi yerlere yakın olanlar ve yurdun değişik yerlerinde bakarım diyenler..bi yardımcı olup parçayı bulmamıza yardımcı olursanız minnettar olurum..
bulduklarımı numarası uymadığı için alamadıma ama fiyatı 250-350 tl arasında..(çıkma) orjinalini sormayın bile..
bulana İstanbulda ilk buluşmada çaylar,kolalar yada yemek ( menü ne ise) benden...:cat:

HAYDİ MT..Göreyim sizi..bi el atında kaldıralım şu cenazeyi...

ortadaki ekranlar bileşik ve lcd..gösterge arzası tamir edilmek istenirken zaten zar gibi olan camın köşesinden kırılması...
yani dimyata pirince giderken evdeki bulguru bırak komple mutfaktan olma durumu...:pr:

Moderatör
Pazartesi Bursada tanıdık birkaç yere sordurayım abi.

Sağolasın Erdem..Araba elden gitmek üzere...
Eğer olursa 21 mart Cuma akşamı yalovaya gelme durumum var..harb-iş tesislerine..
aslında gelmeyi düşünmüyorum ama senden hayırlı bi haber çıkarsa gelirim...tekrar edeyim..numarası 8200328446 olmak zorunda...
(ama ilgili arkadaşa söyle ekmek arası patates yemem bu sefer:pl::queen:
)

ankara ostim yıldız sanayiinde çıkmacılar var fakat bunlar karnı tok gözü aç insanlar
karter civatası almaya gittim , yeni civata 3 liraydı 3 gün sonra gelir dediler işim görülsün diye çıkmacılara gittim tanesine 10 lira dediler
yeni fiyatını bilmesem geçirecekler, 10 liradan 1,5 liraya indi:farao: o yüzden telefonla irtibata geç, fiyat al, az bir fark varsa hiç bulaşma

http://www.yildizsanayisitesi.com/?kategori=109
http://www.guvenreno.com/

linklerin hiçbirinde yok malesef...
yakın olan arkadaşlar bizzat gidip görerek arayabilirlerse en doğrusu olur.
Ankarada Fatih bulmuş bi yerden ama arkasından numarasını sökmüşler ve adam bu diye iddia ediyormuş.haliyle güvenemedim..olmazsa bi sürü uğraşırız geriye kargo iade filan...
numara önemli..
8200328446 olmak zorunda...
hadi arkadaşlar..çok zor durumda kaldım..bi el atın...:salut:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
samet abi geçmiş olsun. sende en son marea vardı. sanırım satıp laguna almışsın hayırlı olsun.

abi ikitelli güngören bağcılar oto sanayi de bir araştır derim orada da çıkmacı çok diyorlar.

peki bu numara sadece bu göstergeye has bir numaramı yoksa parça numarası mı? aynısını bulduğunuz taktirde neden olmuyor orayı anlayamadım.

ikitelliye git araba parçalarcıları ve hurdaya ayrılmıs araba cok orda var envayi çesit var ama o tarafa yolum düserse bakarım samet abi

sağolasın Mesh.ama oralara gitmem çok zor.akşam 18:00 de eve gelip nasıl gideyim?? pazarları da kapalı zaten..
Mustafa numara göstergeye has bir numara yani parça numarası..ilk bakışta aynı görünen ama çok farklı olan göstergeler var..
mesela..
bendeki en donanımlı konuşan modeli..birinde yol bilgisayarı yok bana olmuyor.
diğeri otomatik vites olmuyor,
öbürü dizel olmuyor,diğerinde ESP , basınç kaptörü yok olmuyor..
yani illahki bu numara olmalı... 8200328446

digital saatler gibi düşünelim..ekran içinde yan tuttuğumuzda bi sürü rakam,harf v.b şeyler görünür ya..işte onların tamamının bu ekranda olması lazım...seçilen ikona göre görünmeli..yani bendeki bir fonksiyonu desteklemiyorsa otomatikman bilgisayar saçmalamaya başlıyor..Bizzat Fransada fabrikasından öğrendik..numara tutması şart..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:40 ----------

günceldir arkadaşlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------

Nisanın başına kadar vaktimiz var arkadaşlar....sonrasında arabayı kullanamıyoruz demektir..:pr::salut:

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
mustafa yılmaz bursa renault parcacısı kapıda ödeme de mevcut. elinde bircok renault parcası vardır, benimde alısveris yaptıgım bir kişidir, ilanların herhangi birinden alıp numarayı arayabilirsin link:http://www.sahibinden.com/arama?userId=9074820&hasSecureTrade=false

abi çıkmacımı aradım oda bir kaç arkadaşına sordu ve dönüş yaptı ellerinde yok.. ankara hurdacılar sitesinde bakılacak var ise haber verilecek ama ucuz bir rakam istemezler belli hareketlerinden... sıfırından 100-150 ucuza verecekler gibi tahmin ediyorum ama hurdacılar sitesinden haber gelmesini bekliyoruz... kartaldaki km cilere götürdünmü abi...

Moderatör
Benim parçacıların elinde yok. Japoncuyla İtalyancılar Renoya Fransız kaldılar. Soruşturup dönecekler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------

sen sonunda burdaki o etiketsiz göstergeye tav olacan gibi ya du bakalım :)

Sen ne baktın gülüm? Burda sana göre bişi yok. :p

hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar..Fatih'im ilk olarak Ankaradan bulmuştıu ama şüphelendik adamdan..arkasındaki barkodu yoktu...
Coşkunu arayacağım telefon kilitlenmiş..herşey mi üst üste gelir yahu???:pr::pr:

Coşkunla görüştüm parça arızalıymış..arızanın ne oldu ne olmadığıda belli değilmiş...Avrupa yakasında Atatürk oto sanayi varmış..oraya yakın olan arkadaşlar varmıdır acaba???

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar