geçmiş olsun kardeşim,
yaklaşık 8 ay kadar önce gece böbreklerime giren sancıyla uykumdam uyandım,acıdan ağlar halde kıvranarak eşimi uyandırıp ilaç istedim,sıcak su torbası falan koyduk fayda etmeyince bi taksi çağırıp acile gittim,taşa benziyor ddediler,iğne yapıp hap verdiler tam geçmedi ama biraz azaldı sabahı yaptım.sabah doğru doktora tabii,röntgen ultrason v.s. çektirdim,sağ böbreğimde bir sol böbreğimde biri kanala inmiş olan toplam üç tane nurtopu gibi taşım olduğunu öğrendim.klasik bol su iç hopla zıpla tavsiyesiyle beraber biriki ağrı kesiciyle yolladı,bir hafta on gün kadar sonra gel düşmemişse ameliyatla alırız dedi.Bende her derde düşen gibi derman aramaya koyuldum.Bir arkadaşımın tavsiyesiyle bitkisel bir ürüne başladım,15 gün devam ettim ağrılarım tamamaen geçince doktora gittim yahu bizim taşlar kaybolmuş bulamadık??biraz uzun oldu kusura bakmayın ama ayrıntılı anlatalım dedim,aktarlarda satılan (gilaburu)denilen bir bitki konsantresi var,orjinal olanı 1 litrelik cam şişede satılıyor,en iyi olanın markası (kayseri pazarı)ben onu kullandım,sabah ve akşam bir su bardağı içtim,tadı iğrenç ve ekşi ama 10.günden sonra ağrılarım azaldı,15 günde taşlar eridi gitti,aynı zamanda böbrek iltihabı lanlara tavsiye ediyorlar,tamamen doğal olduğundan bir deneyin derim,çekmeyen bilmez böbrek ağrısını Allah düşmanıma vermesin diyerek saygılar acil şifalar dilerim.