Acil Yardımm

Arkadaşlar ruhsatımı kaybettim, motoru da dün sattım yeni ruhsat çıkarmam için ne yapmam gerek birde bu işi muameleci yapar mı, ve comet250 için ne kadar tutar acilll...

ilk başta bulunduğu karakol dan zabıt tutturması lazım sanırım..ama başta bölge trafiğe gitse en sağlıklı ordan yönlendirirler sanırım..
ama bildiğim kadarıyla söliyim,
*karakoldan ruhsatı kaybettim(geçersizdir diye)zabıt tutturulması lazım
*vergi dairesinden borcu yoktur kağıdı alınması lazım
*zorunlu trafik sigortası nın sigorta yaptırılan acente den eski sigoraya dair tekrar bi nüsha alınması lazım(tabi sigorta poliçesi ruhsatın içinde duruyorsa ve ruhsatla beraber o da uçup gittiyse)
*en son olarak ta bütün bu evraklarla beraber bölge trafiğe gidilip yeni ruhsat çıkarmak istiorum denilip,gerekli harçları yatırdıktan sonra 1 kaç gün içinde ruhsat alınıyor diye biliorum..
Tabi bütün bu işlemleri yaparken ruhsat sahibinin bizzat bulunması gerekiyor..
Ama dediğim gibi eksik hatırlıyor da olabilirim,yine bi muameleciye veya trafik şubeye danışmakta fayda var

başka siteden alıverdim. umarım işine yarar dostum. geçmiş olsun :)

sağol ilhan kardeşim. :):):)

işte böle oldumu acaip kızıyorum arkadaş. adam yardım istiyo biz de alel acele soruyoz sağa sola buluyoruz 18 dakikada cevap atıyorum daha napıyım. :pr:adam online iken yadım üselik mesajı:pr: bi daha tınnn herif.:pr: girmeyin kardeşim üye de olmayın database'yi bari işgal etmeyin :pr: neyse arşiv olur en azından. baktım arattım böle ilgili başlk bulamamıştım :):)

ben diyorum bu şekilde arama motorları ile gelenleri bir köşede bekletelim
sonra hap olarak bilgiyi alıp kaçacaklar içinde bir kaç başlık dışında yazılarının yazılmasına engel olmak lazım.

çoğu zaman böyle kişiler tarafından kullanıldığımı düşünüyorum

ya da konu başlıklarındaki etiketleri silcen :) sadece üyeler site içinde arama yapınca bulcaklar istediklerini :):):)

sağol ilhan kardeşim. :):):)

işte böle oldumu acaip kızıyorum arkadaş. adam yardım istiyo biz de alel acele soruyoz sağa sola buluyoruz 18 dakikada cevap atıyorum daha napıyım. :pr:adam online iken yadım üselik mesajı:pr: bi daha tınnn herif.:pr: girmeyin kardeşim üye de olmayın database'yi bari işgal etmeyin :pr: neyse arşiv olur en azından. baktım arattım böle ilgili başlk bulamamıştım :):)

kızma olur böyle şeyler iyilik yap denize at:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar