acil yardıma ihtiyacım var....

Arkadaşlar merhaba.2 gün önce ramzey QM 250 aldım 2006 model 14.000 km'de.Aldığımda yakıtı çok azdı bende depoyu fullettim.Pompacıda azına kadar doldurdu.Eve giderken akıttığını fark ettim.Fazla dolduğunu sanarak motora giden benzin hortumunu çıkardım ve yaklaşık 5 litresini geri çektim.fakat akıtmata devam etti depoyu boş gösteriyor ve gösterge deli gibi oynuyor Sizce arıza denen olabilir.
ilginiz ve yardımlarınızdan ötürü şimdiden teşekkür ederim.Depoyu söktürüp baktırmalımıyım yoksa kendimde sorunu giderebilirmirim...

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Karbüratör şamandırası tutuk kalmıştır. Bu yüzden akıtıyor olabilir.
Depo şamandırası da arızalı olmalı ki benzin göstergesi sabit durmuyor.
Söktürüp baktırmak lazım.

benzin nerden akıyor, depodanmı, karbüratördenmi yoksa ikisinin arasından biyerdenmi

şamandıranın orda vida varmış gevşemiş olabilir dediler belki kendim çözerim dedim ama tamircileride biliyosunuz bişe olmasada iki dakkada bişey çıkartıyolar.Fullledikten sonra oldu soküp bakmam lazım depoyu boşaltıp.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

benzin nerden akıyor, depodanmı, karbüratördenmi yoksa ikisinin arasından biyerdenmi

alttan gördüğüm kadarı ile deponun hemen altından ama emin orda sanırım ufak bir parça var sanırım ordan.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benzin göstergesi yolda giderkenmi oynuyor gaz verdikçe? yoksa sabit dururkenmi?

benim motorda mesela benzin göstergesi hız yapınca oynamaya başlıyor :D

şamandıranın orda vida varmış gevşemiş olabilir dediler belki kendim çözerim dedim ama tamircileride biliyosunuz bişe olmasada iki dakkada bişey çıkartıyolar.Fullledikten sonra oldu soküp bakmam lazım depoyu boşaltıp.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

alttan gördüğüm kadarı ile deponun hemen altından ama emin orda sanırım ufak bir parça var sanırım ordan.

motorların çoğunda musluk oluyor, o olabilir belki ama benim motorda olmadığı için kesin bişe diyemicem. arkadaşlara bırakıyorum meydanı:)

motorların çoğunda musluk oluyor, o olabilir belki ama benim motorda olmadığı için kesin bişe diyemicem. arkadaşlara bırakıyorum meydanı:)

ilgilendiğin için teşekkürler sağolasın yok musluktanda değilde depoda sanırım söktürmeden anlaşılcak gibi değil.yardımcı olan herkeze çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar