Acil yardım!

herkese iyi akşamlar ben kıbrıstan onur 2003 model Yamaha YZF R6 motorum var 3 gün önce motorla birlikte geziniyordum sora bi kenarda durdum aradan yarım saat gibi bi süre geçti çalıştırmayı denemedim ama çalışmadı herşey normaldi sıçaklık 78 derecedeydi hiç bi sorun yoktu şaunda anahtarı çevirdigim zaman sıçaklık derecesini gösteren yerde 'H1' diye bi kod yazıyor bu 'H1' kodu sorunun ne anlama geldigini gösteriyor diye düşünüyorum bu konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yarcımcı olmalarını rica ediyorum. teşekürler

hyosung larda F1 yazıyor sızde H1 yazıyor aynı anlamsa şayet motorun hararet gostergesı kontagı acıp kapa bır sure sonra duzelır dıye bılıyom

motor sıcaklığı 141 derece ve daha üzerine çıktığı zaman o lamba yanar. motoru kapatıp soğumasını beklemelisin. ama sebebi nedir bilemiyorum ?

motorun sıçaklığı normaldi 78 derecedeydi ve 4 gün oldu hiç çalışmıyor sıcaklıkla ilgili bir sorun oldugunu sanmıyorum başka bişey var elektirik sistemi ile ilgili bi sorun var ama ne oldugunu şuanda bilemiyoruz sıçaklık gösteren dijital göstergede normalde motoru çalıştırdıgım zaman Low yazısı çıkıyordu şuanda Low yazısının yerinde H1 diye bir yazı çıkıyor bu sorunun ne oldugunu veya nerden olabilecegini söyleyen bir kod oldugunu düşünüyorum internette biraz araştırdım fakat herhangi bi bilgiye ulaşamadım bi kaç yabancı forumlarda yazan yazıları okudum immobilizer sisteminin bozulması sonucu motorun elektirksel olarak kilitlenmiş olabilecegi hakkında yazılar gördüm daha bu konuda daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa daha fazla bilgi almak istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar