Acil (radar hakkinda)

Iyi geceler arkadaslar , gecen hafta karadeniz sahil yolundaki elektronik radarlarla ilgili bir yazi yazmistim. Ic isleri bakani aciklamasinda elektronik radar sisteminin kaldirildigini soyledi. Su anda ceza kesiliyor mu bilgisi olan acil cevap yazabilir mi su anda yoldayim rizeye dogru devam :)

Dayım açıklamadan sonra ceza yediğini söylemişti dün.Tam olarak kalkmamış ya da henüz kalkma aşamasında olabilir.Dikkatli olmanda fayda var

Bayramda radar cezası yazılmayacak dediler. EGM'den genelge var.

Aman hocam Karadeniz de dikkat et 500 metre de bir radar var abartısız özellikle ordu Giresun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
12'de geldim rizedeyim bende çevirme veya radar ile ilgili bir sorun yaşamadım. Mengu doğru söylüyor açıklama var ama genelde bir ceza keserlerse dahil aylar sonra öğreniyoruz.
Keyifli yolculuklar, sağlıcakla kal.

Bi haber vardı karadenizli dayı aynı anda iki farklı yerde iki farklı adreste ceza yemişti.Dayı şok!Şimdi dava falan açtı baya uğraşacak sonucunuda haberlerde izleriz tahmini

Yolda gelirken safranbolu, taşköprü ve hanönünde radarlar kurulmuş bekliyorlardı. Millet de radara rağmen 120-130 gidiyodu. Boşu boşuna frene abanmışım düzlüklerde demekki.

Aciklama yanlis anlasildi. Elekt radar tamamen kalkmadi. Sadece Ordu vb yerlerdeki 2dk bir olan radarlar kalkti.

Atiyorum 100m icinde 3 tane radar var ve siz 70 yerine 100 le gidip 3 une de girdiniz. Artik 3 ceza degil 1 tane odeyeceksiniz. Cunku o anda aslinda tek suc isliyorsunuz.

Ama atiyorum radar araliklari 5 10 km de 1 tane olacak sekildeyse ve siz radara giriyorsaniz her seferinde yeni suc isliyorsunuz ve gidiginiz kadar radardan ceza aliyorsunuz

Bizim dükkanın önünde her gün saat 11'den 12'ye kadar kuruyo polisin biri :d

Herkez kendi bildigini okuyor,
Radar kalktı derken sabit kutu gibi olan radarları iptaş.etmişler bugün gerededn otobana girerken gördüm, resim çekemedim ama üstünü branda ile kapatmışlar hep, ama otoyolda sapancada ve metro tesislerini geçtikden sonra pusuda radarlar vardı, sabit radarlar iptal yani otobandaki araçlardaki radarlar değil.

7bin km dir plakasız geziyorum. çükümden aşşa radarların hepsi

Yahu bizim.milet bir garip..adam radar iptal demedi ki pes pese olan tedes ler ve elekt radarlar iptal.olacak dedi.

Zaten ben buna da karsiyim, niye hiz kurallarina uymamak icin bu jadar ugrasiyoru ki.

Radar kadar saçma bi sistem daha yok sen hiç 60km ve 92km hızla radar dan ceza yedin mi? Ben yedim. Madem 60a 90a ceza yazıyorsunuz bisiklet kullanalım o zaman. Otoyollar da 120 e5 te 80 sinir var yahu çoğumuz altında en kötü max 180lik aletler var bu ne rezilliktir. Kayseri yolunda 5dk da 611 lira ceza yedim (199 ve 412) bu paralar kolay mı kazanılıyor hadi birinde kes cezanı 5dk da 2 radar olur mu domalalim alın götürün bari

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar