Acil (radar hakkinda)

Radar kadar saçma bi sistem daha yok sen hiç 60km ve 92km hızla radar dan ceza yedin mi? Ben yedim. Madem 60a 90a ceza yazıyorsunuz bisiklet kullanalım o zaman. Otoyollar da 120 e5 te 80 sinir var yahu çoğumuz altında en kötü max 180lik aletler var bu ne rezilliktir. Kayseri yolunda 5dk da 611 lira ceza yedim (199 ve 412) bu paralar kolay mı kazanılıyor hadi birinde kes cezanı 5dk da 2 radar olur mu domalalim alın götürün bari

Abi yarıldım gülmekten😂😂😂

Toplanacan gecenin bi vakti o elektronik radarlara suikast duzenleyecen. En kotu ihtimalle zift surecen kamerasina olmadi spreyle boyayacaksin. Ugrassin pezevenkler yakalayacam diye

Motosikleti
Indian Scout
Benim hep aklıma şu takılıyor.. Şimdi plakalar arkada bizim. Eğer ileride çevirme yoksa ya da gezici radar değilse senin arkadan fotoğrafını çekemez. Yani şimdiye kadar hiç ceza yemedim motorla. Ya ben şanslıyım ya da sadece yukarıda ki türde radarlar ceza yazıyor.

Pespese radar isine ben de karsiyim zaten. Bir de adam duble yol yapmis sonra nedense cevresine imar izni vermis,benim akilli vatandasim da yol yanina yerlesmis. Sehirler arasi yol olmus sehir ici gecisi. Hal boyle olunca 110 sinir olan yolda pat bi tabela 70km 5m sonra bi tabela daha 50km 2m sonrada elektronik radar. 120 ile giderken panik fren yapsan o mesafede anca dusersin 50 ye.

Ama bunun disindaki hiz sinirlari bence gayet mantikli. Elimden geldigi kadar da uyuyorum.

80km yavas dediginiz hiz, kafa travmasi gecirmek icin olan sinirin 2.5 kati. Bosuna demiyorlar hiz felakettir diye

Bizde şehir içinde 80 basalım demiyoruz otoyol ve sehirlerarasi yollarda hiz sınırını düzenlemeleri gerekiyor yol var ama gidemiyorsun

Bayramdan önce yapılan açıklama böyle idi.

"Emniyet Genel Müdürlüğümüzden alınan emir doğrultusunda Kurban Bayramı tatilini kapsıyan 10-18 Eylül tarihleri arasında vatandaşlarımıza denetim amaçlı EDS, TEDES, Mobese, radar vebenzeri şekilde herhangi bir ceza yazılmayacak, kural ihlali tespit edilen yol kullanıcılarına ihlal ettiği kural ve cezası hatırlatıldıktan sonra 'Siz bu cezayı 15 Temmuz gecesi ödediniz. Hayırlı yolculuklar" denilecektir.".

Bakalım ben geldim 150 falan da bastım arada nolcak acaba. Arkadan gelmese bari cezalar :)

Valla bana 1 ay sonra gelen ceza bile oldu hiç belli olmaz :) çok dertliyim çok 1 senede 2 bin lira ceza yedim yarısından fazlası radar.

Artık alıştım her haftanın bir günü sabah postacı uyandırıyor beni :D

Valla bana 1 ay sonra gelen ceza bile oldu hiç belli olmaz :) çok dertliyim çok 1 senede 2 bin lira ceza yedim yarısından fazlası radar.

Artık alıştım her haftanın bir günü sabah postacı uyandırıyor beni :D

kanka peki neden hala bu kurt sofrasında kuzu olmaya devam ediyosun?

kanka peki neden hala bu kurt sofrasında kuzu olmaya devam ediyosun?

Cefayı çekmeden sefayi süremezsin şimdi ülkedeki çoğu radarların nerde olduğunu biliyorum tabi ben biraz pahalı olan yöntemi seçtim:) son 1 aydır maşallah ceza gelmiyor o kadar şehir dışına çıkmama rağmen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar