Acil motor seçmeliyim...Lütfen...

Memurum.Cbf 150 kullandım.Çocukluğumdan beri planet3(350 cc)kullanıyorum.chapperları çok seviyorum ama nikelajlarıyla uğraşacak vaktim yok.Şehir içi ve şehir dışında rahat kullanabileceğim,asfaltta kullanılmasının yaninda çok bozuk olmayan köy yollarına da girebileceğim,biraz da yakıtı çok yüksek olmayan,trafikte rahat manevra yapabileceğim(biraz da gösterişli olabilir)
dayanıklı çok arıza çıkartmayan bir motor tavsiyesi istiyorum.(Böyle bir motor var mı onu da bilmiyorum açıkçası :)).
F650 lere baktım,transalp biraz aşıyor beni fiyat olarak.5000-7500 Tl arası 2.el ne tavsiye edersiniz.Teşekkür ederim şimdiden.Saygılar...

7000 tl ye temız 2003 model felan klr 650 alabılırsın her isini görür yamaha xt600 lerde var ama model yılı olarak klr ye gore eskı kalıyorlar.

Parça problemi,yakıtı ve performansı nasıldır klr650 nin...

suzuki freewınd modeli var yanlış yazmadıysam arkadaşım bir o makinaya bak derim daha önce bir arkadaşımda vardı çok salam zaten suzuki.paranı verdiğine değer yani.ii günler.

freewind in piyasası çok dar gibi geldi bana..Ne dersiniz..(Cevaplarınız için teşekkür ederim)

Biraderim kawasakinin parça problemi var diye biliyorum.Yanlışsam düzelt lütfen..

Kardeş bu kle 500 lere , er 5 - er 6 vs parçalarının uyduğunu o yüzden kullananların parça sıkıntısı çekmediğini dumuştum:cat: Yukarıda verdiğim nicki incelersen orada kle 500 ile ilgili sorulara cevaplar bulacağını düşünüyorum. Saygılar:rendeer:

98 model F650 kullaniyorum son 15 gundur. Seninle ayni butcelerle, ayni amaclarla aldim. Cok mutluyum, cok memnunum. Tabi baktigin fiyatlar arasina giren TDM 850 bulabilirsin, yakit olarak iyi, performans olarak iyi, dag bayir olarak iyi. F650`den kotu tarafi yakiti azicik daha fazla, iyi yani ise, titresimi ve sarsintisi daha az.

6-7k araliginda, F650 ST cok kolay bulabilirsin.

98 model F650 kullaniyorum son 15 gundur. Seninle ayni butcelerle, ayni amaclarla aldim. Cok mutluyum, cok memnunum. Tabi baktigin fiyatlar arasina giren TDM 850 bulabilirsin, yakit olarak iyi, performans olarak iyi, dag bayir olarak iyi. F650`den kotu tarafi yakiti azicik daha fazla, iyi yani ise, titresimi ve sarsintisi daha az.

6-7k araliginda, F650 ST cok kolay bulabilirsin.

f650 iyi bir tercih olabilir.Tdm 850 çok güçlü bir makina olduğu için fazla önermiyorlar.Ağır ve güçlü, kontrol açısından daha riskli.

Şimdi aklıma geldi. Yerin Ankara'da. Ankara'da bir Suzuki GS500 var sahibinden.com da görmüştüm satılık. Fİyatı o motor için çok iyiydi ve resimlerden göründüğü kadarıyla pırıl pırıl bir makine. Gidip bir görmeni tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...500-suzuki-gs500-tam-anlamiyla-tertemiz/detay

bu motor satıldı arkdasım aldı:cat:

hala klr 650 yada xt600 derım bunların parcası bol saglam ve satarken kolay satılcak motorlardır digerlerini satması zordur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar