- Konu Yazar
tem otoyolunun ordaydık ayna mesamdeydi zaten sonra sola ana yola bağlantı vardı ordan girdim aynama tekrar baktım yok pek dönülebilicek bir durumdada diğildim ama motorun gidonunu kitleyip 4 lüleri yakıp motordan iip geri doğru yurudum baya bi ama kendisnini göremedim ondan sonra bi 15dk motorun üstünde bekledim fakat hala bir ses seda yoktu arıyorum ve açmıyodu telefonunu bende buluşucağımız noktaya gittim direk belki oraya gelmiştir diye fakat ordada yoktu ordada vi 30dk bekledikten sonra polisi aradım polis bana trafik kaza bilmemnesinin numarasını verdi aradım sordum hasdal otobanı çevresinde kaza varmı diye yok dediler hastaneleri aradık etrafta hiç birşey yoktu ondan bi 30dk sonra arkadaş telefonunu açtı sonunda ve evde olduğunu söyledi yolu kaçırmış dümdüz hava alanına doğru yardırmış.
bende ne yapacağımı bilemedim ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum sonuçta burayada bir soruyim dedim tecrübeli arkadaşlar varsa diye
bende ne yapacağımı bilemedim ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum sonuçta burayada bir soruyim dedim tecrübeli arkadaşlar varsa diye
Son düzenleme: