!!!!!ACIL LUTFEN YARDIM !!!!!!

Akradaslar yaklasik 1 saat kadar once arkadasla gazlamaya ciktik hasdal otobanindan tem e baglanto yoluncaydin ben oyle gidiyodum sora arkadasi goremedim ilerde dortluleri yakip bekledim 15 dk bekledim gelmedi bulusma noktasi dedigimiz yerde yim 15 dkdir hala yok ariyorum acmiyor ne yapmam lazim acaba?

Beraber gazlamaya çıkıyosunuz ,birbinizi kaybediyosunuz ve arkadaşını bulamıyosun. Arkadaşını nasıl bulabileceğini foruma yazıyosun.Sen neyin kafasını yaşıyosun ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
insanlar, insanlarımız..

Eğleniyor musun çok merak ettim, bunu yaparak insanların vaktini çalıyorsun ve vakit önemlidir :pl:

:silent::cyclopsan:pr:::evil::::angry2::::rantinp:::ranntign::eviiil::
911'i ara onlar hemen geliyor. ben çocukken tvde dizisi vardı...
polisi ara POLİSİ; sonrada ilk yardımı!...
sırasıyla 155 ve 112

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:07 ----------

Eğleniyor musun çok merak ettim, bunu yaparak insanların vaktini çalıyorsun ve vakit önemlidir :pl:

böyle bir durumun şakası/eğlencesi olur mu birader? olsa olsa ya eşşek şakası ya içinde akıl olmayanı olur!.. :)

Son düzenleme:
Arkadaşının motoru 100 lük filanmı ? Senin profilindeki yazan motorlardan birinle çıktıysan arkadaşınıda kendin gibimi sandın :D Hayır nerden tutarsan tut olur yönü yok :D

Arkadaşını nasıl kaybettin ya kardeşim git geri dön bak inş kötü bişey olmamıştır bilgilendirirsende sevinirim gerçekten merak kaynağı oldu

Bence hemen yargılamak yerine durumu bir anlasaydık. Belki ani bir şokla yazmıştır?

Motosikleti
Dominar 250
Bence bekleme arkadaşında seni 5 km ileride 20 dakikadır bekliyor

Bir de böyle arkadaşlar var. Ben grup sürüşlerinde grup üyelerini ayna mesafemde tutuyorum öncüysem, değilsem, ve öncü gazlar aynasından beni göremeyeceği kadar fark açarsa ilk dönüşten dönüyorum. Evime gidip televizyon açıyorum.
Yahu araya ne kadar fark koydun da adama ne olduğunu görmedin. O nasıl "beraber" gazlamaktır?

Edit: Sonuç?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar