Acil!!!! Hem Uygulayin Hem Ark: E_postalayin

2. şık işaretlenmiştir. Fakat Demo bir programla İngilizceyi Türkçeye çevirdiğimde Şu yazı çıktı;
Hayır. Tarihçiler, ölümlerin, soykırım olup olmadığı tartışmaya devam eder. Ayrıca, Türkiye, U.S.'in olduğu zaman yabancılaştırması için fazla önemli bir müttefiktir. Ortadoğu'da askerlere sahip ol. Yani burda TÜRKİYE Amerikanın olduğu zaman yabancılıştırılması için çok önemli bir müttefiktir. Diyor anladığım kadarıyla ::evil::::rantinp:::ranntign::cekic::::ranntign::rantinp:::evil::
( Bilen varsa biraz daha aydınlatırsa iyi olur.)

Motosikleti
Dl650vstorm
ben de sabahleyin no yu işaretlemiştim yüzde seksen le öndeyiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.::plus1::

Görev tamamlanmıştır. En azından tıklamada olsa elimizden gelen üzücü ama SADECE BU....

neye oy verdiğimizi anlma açısından yarım yamalak ingilizcemle tercüme etmeye çalıştım ama herkes anlayacaktır.
soru:a.b.d 1. dünya savaşı döneminde ermenilerin soykırıma uğradığını resmen kabul etmelim mi?

yes şıkkı: ewet 1.5 milyon ermeni osmanlı türkleri tarafından sistemli şekiklde öldürülmüştür.diğer ülkelerin kabul ettiği gibi bu tasarıyı a.b.d aynen kabul etmeli

no şıkkı: hayır. bu ölümlerin soykırım olup olmadığını tarihçiler tartışmaya devam etmeli.ayrıyeten ortadoğudaki a.b.d askerleri selameti için türkiye önemli bi müttefiktir..

son şık : emin değilim...

saygılar...

doğru tercüme bu dur arkadaşlar.

amerika bizim müttefiğimiz olamaz almamalı çünkü amerikanın düşmanlarından biride afganistan ve afganistan bizim müslüman dostumuz yani onlarada düşman oluyoruz bence bizim nato dan cıkıp shangay 5 lisine katılmamız lazım unutmayalım ki güneş dogudan dogar günler geçtikçe fark edecegiz kimin dost kimin düşman oldugunu fakat ılıman müslüman-gayri müslüman türk-kürt laik-antilaik ayırımı yaparak ülkemizdeki refahı bozmaya çalışıyolar eşşeğin aklına karpuz kabugunu getiriyolar bunların hepsini amerikanın müttefiği israil yapmaktadır vebizde yahudilerle aynı safta olamayız elhamdürillah müslümanız ve ne mutlu bizeki türk evlatlarıyız muhtaç oldugumuz kudret damarlarımızda mevcuttur kimseyle müttefik olmaya ihtiyacımız yoktur...

anlayamıyorum beyler bu anket işini, sevdasını. 1000 tane anket olsa 1000inde de bizim istediğimiz sonuç çıksa ne olacak. hımm bu adamlar şiddetle karşı çıkıyorlar, tasarıya tepkilerini gösteriyorlar, demekki böyle birşey olmamıştır yada biz bu adamları karşımıza almayalım, tasarıdan, soykırım söyleminden vaz geçelim mi diyecekler. boş işler bunlar bence. anketlerden medet umuyoruz her konuda. anketlere oy vereceğimize biraz tarih kitapları okuyalımda o zamanlar neler olmuş bilelim, biri karşımıza gelip soykırım olmuştur derse bilgili ve belgeli cevabını verelim. bizim yapabileceğimiz tek şey budur bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar