Acil Ducati Desmosedici RR arıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok kafaya alınmıyoruz aYe arıyorsa vardır altında bişeylerde dikkatimi çeken milletin olayı ya geyiğe sarması yada başka şeyler tavsiye etmesi.
Adam zaten karar vermiştir sizin söylediklerinizde kararından dönmez.
Para var huzur var adamda abicim istediğini alır :p

eeeee tamam bulduk işte ducati desmosedici rr gitsin alsın ona yol gösterdim ha türkiyede bulurmu ayrı bi mesele alırsan bi teker yap resmini koyda ducati neymiş görelim:p

70bin euroyu motora vermek pek mantıklı değil.Bu sitede bulamayacağınız kesin :)

bu sitede değil türkiyede bulamayacağı kesinde arkadaş bu topiği açtıktan sonra hiç bakmadı zaten buraya..

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu sitede değil türkiyede bulamayacağı kesinde arkadaş bu topiği açtıktan sonra hiç bakmadı zaten buraya..

Yok yok ara ara bakıp çıkıyorum. :)

Gayet ciddi yaklaşan 2 arkadaşa özel mesaj atarak açıklama yaptım.

Genel olarakta şöyle söyleyim;

Bu aslında gerçektende hemen almak için bir başlık değildi, hoş gerçekten almak istediğimde bu işlerin uzun süreceğini, en az 6 ay öncesinden kasmaya başlamam gerektiğini anladım, sonuçta piyasa araştırması yapmak için MT'den büyük bir yer yok.

Bir diğeri de sizlerin böyle bir başlığa yazacağı cevapları merak ettim, forum için Ducatiyle ilgili güzel bir kaynak oldu kanısındayım.

Mesela bazı başlıklarda Ducati sahipleri için kıçı kalkık, burnu havada deniliyor, oysa Ducati sahipleri ve sevdalıları gayet sıcak ve yapıcı mesajlar yazarken, Ducatiyle arasına çin setti çekenler, ki aralarında samimi tanıdıklarım da var, aynı tabirle burnu havada mesajlar yazdı.

Artık şöyle düşünüyorum, Ducati kullanıcıları büyük oranla normal insanlarmış, anormallik büyük oranla karşı tarafta kalan yada kendisini karşı tarafta görenlerdeymiş.

Dolayısıyla 1-2 sene içersinde mümkün olursa 4 silindir, olmazsa 848 beyazı bir ducati almak konusunda fikrim sabitlendi.

Kaynak oluşumuna katkıda bulunan herkese teşekkürler.:cat:

Sanırım artık kilitlenebilir...

Bende 848 bakınıyorum ama İstanbul'da bulamadım arkadaşın verdiği Mototan'da var gözküyor ama motoru görmek için kalkıp Bodrum'a gidemeyeceğim. İstanbul'da bu motoru gören varsa bana haber versin :)

Diğer aklıma takılan konuda olur da 848'e 22.000 Euro vermeye karar verdik. Bunun bakımını, garantisini kim üstlenecek. Spormoto nanay durumlarda.

Bilgisi olan??

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bende 848 bakınıyorum ama İstanbul'da bulamadım arkadaşın verdiği Mototan'da var gözküyor ama motoru görmek için kalkıp Bodrum'a gidemeyeceğim. İstanbul'da bu motoru gören varsa bana haber versin :)

Diğer aklıma takılan konuda olur da 848'e 22.000 Euro vermeye karar verdik. Bunun bakımını, garantisini kim üstlenecek. Spormoto nanay durumlarda.

Bilgisi olan??

Mototaş'ın elinde bir tane beyaz 848 vardı, halen duruyormu bilmiyorum, bir ara sor sitersen.

Mototaş'ın elinde bir tane beyaz 848 vardı, halen duruyormu bilmiyorum, bir ara sor sitersen.

İş çıkışı bir uğrayım. Servisi de onlar veriyorsa kötü ama. Genel olarak severim Mototaş'ı ama servis konusunda iyi değil maalesef.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
2-3 hafta önce kızıltoprakta beyaz bir 848 vardı

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kazasız, en fazla 5000km de, acil, ikinci el(veya sıfır) Ducati Desmosedici RR arıyorum.

En fazla 70000euro verebilirim, lütfen sadece ciddi satıcılar kontak kursun.

Aye;
Allah daha çok versin.:)

Ulem biz rüyasına bile yatamıyoruz.:pr:

Espri yapmıyorsan bu fiyata sıfır km buluruz.
10 kaat da ben cebime atarım.(masraflar için yani):)

Ducati'den %15 özel indirimim var.
Ciddiysen sana bir tane alayım.
Ama Türkiye'ye sokmaya başka bir tanıdık bulman lazım.
Çünkü benim tek hakkım var.
Onu da sana kullanamam.
Ama çözümünü bulursan, çok özel bir motosikletin olacak.
Bence değer...:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Aye;
Allah daha çok versin.:)

Ulem biz rüyasına bile yatamıyoruz.:pr:

Espri yapmıyorsan bu fiyata sıfır km buluruz.
10 kaat da ben cebime atarım.(masraflar için yani):)

Ducati'den %15 özel indirimim var.
Ciddiysen sana bir tane alayım.
Ama Türkiye'ye sokmaya başka bir tanıdık bulman lazım.
Çünkü benim tek hakkım var.
Onu da sana kullanamam.
Ama çözümünü bulursan, çok özel bir motosikletin olacak.
Bence değer...:cat:

Abi ilk ve en büyük sorun uygun park yerimin olmaması, o yüzden şimdilik beklemek zorundayım, böyle birşeyi bina altına koyarsam uykularım kaçar.

Senide ekleyince alırken desteğini göreceğim kişi sayısı 3'e çıktı, teşekkür ederim.:cat:

adam hakkaten arıyormuş yaw :queen: benim rüyama bile girmiyor :queen:

Pyro bugun kızıltopraktaydım yanlış görmediysem beyaz renk Ducati 848 vardı...
aYe bence mükemmel seçim yapmışsın ama sıfır 1098 R 56 bin euro gibi bir fiyattan satılmakta ülkemizde Desmosedici RR 150 bin civarı olur diye düşünüyorum 2.el bulmak gerçekten çok zor belkide türkiyede hiç yoktur :'(
Ayrıca Desmosedici RR almak isteyenlerden önceliği daha önce 999 R sahibi olanlara vermişler diye okumuştum buda Türkiyedeki alacak kişiyi dahada zor duruma düşürüyor...Ama sen yinede Ducati Distribütörü ile görüş belki satın alan veya almaya çalışmış kişiler olabilir...

Almayı düşünmen ve o kadar parayı gözden çıkarman bile motosikletten gerçekten anlayan birkişi olduğunu gösterdi bence...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu topigin amacı geyik başka birşey degil sigara almaya parası yok züğürt aga 1000 rr alrken bile eli takla atı :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar