Aydın kardeşim sen o zaman doğru insanı bulamamışsın. Ben bundan 3-4 sene önce nişanlıydım ve tapıyordum adeta hatuna, canımı verirdim bir sözüne ve ilk gerçek aşkımdı. Onun için üniverste bıraktım Türkiyeye geldim sırf " gel aşkım sensiz yapamıyorum" dediği için yaptım bunları ve bir gece "sen benim için ne yaptın ki" dedi ve çekti gitti. 6 ay abartısız her attığım adımda bir damla göz yaşı döktüm. 1,5 sene boyunca her gece ağladım. Çivi çiviyi söker dedim önüme hangi kız çıktıysa beraber oldum. Beraber olduğum her kız onun acısını azalttı ve en sonunda doğru insanı buldum. Herşeyimi, hayatımın anlamını, gerçek aşkımı, uğruna bir can değil bin can verebileceğim insanı, parmağımda yüzüğünü taşıdığım kızı, bir damla göz yaşına dünyaları yakabileceğim bebeğimi, dokunmaya kıyamadığım meleğimi, işte sonunda onu buldum ve şu anda çok mutluyum. Aramızda kilometrelerce yol olsada benim yüreğim onda onun yüreği bende. Doğru insan birgün sizinde karşınıza çıkacaktır ve o işte Allahın size lutfu ve yaşama hevesinize karşı size sunduğu en büyük hediye olacaktır. Beden toprağa girmeden, nefesten umut kesilmezmiş ...