Acil afişler bastıralım...

yuh o ne biçim iş ya. Gişelerden gecerken mecburen onune dikkat eder insan buna ramen nası gormuyolar motoru? motorun dibine girip belşeş mi gecemeye calıştı ne yaptı yarım akıllı...
Ama bu resmen yarım diil tamamen akılsızlık ornegi nefes almayı unutmuyomuymuş o çarpan?
Geçmiş olsun kazaya karışan herkese...

400 temsili bir rakamdi lakin ilginin artiyor olmasi harika degilmi Sertouch ? Bizlere destek veren arkadaslarin farkli fikirleri varsa paylasabilirler canli yanin esnasinda orada bulunmak bana ozgu idi sizlerinde fikirlerini ogrenmek isterim kapsamli detayli bir organize icin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hani bir rivayet vardır doğrumu yanlışmı bilmem almanya da dazlakların lideri dazlak değildir saçmarı vardır derler.. bizim site yöneticilerininde otomobili var galiba ya da motorları yok... arkadaşlar hadiii bastırın biz iş yerinde 3 kişiyiz 392 kaldı

evet sayının önemi yok 100 geçsin yeter duyarsız kalmayın en kısa sürede hızlanalım sesimizi duyururuz en azından tezahürat yaparız... arkadaşlar tüm ikiterler hadii

Son düzenleme:
yaparız arkadaşlar 392 oldu sesimizi duyurmak için elden gelenin fazlası hadi arkadaşlar...

arkadaşlar muhakkak atv çalışanlarının içindede motosiklet tutkunu insanlar var. öncelikle onlara haber verilip, bu eylem yapılabilir. hatta benim samimi bir arkadaşım hem atv de görevli hem motosiklet tutkunu. bu arada ben ve arkadaşlarımda geliriz. suzuki burgman diyorum en az 6 kişi

eğer tanıdığın varsa konuş vedat valla iyi olur böle bişey haberler bekliyorum senden..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yuuh yaaa yazık günah... büyük geçmiş olsun o arkadaşlara...

walla ben gözaltına alınma riskine giremem işlerim çok yoğun ve aksarsa zaten durgun olan şu piyasada müşteri kaybetmek istemem ...mantıklı bir seçenek olursa neden olmasın

eğer tanıdığın varsa konuş vedat valla iyi olur böle bişey haberler bekliyorum senden..

arkadaşım, burada bir iskelet oluşsun tabii ki konuşurum. bu hepimizin meselesi,

gişelere yaklaşırken 100 mt kala dörtlüleri yakıyorum gözüm yan aynalarda arkayı kolluyorum. kgs yi çıkartıp okutana kadar aklımda hep arkadan gelebilecek tehlikeler..ALLAH korusun.

evet çoğu insanda öyle ben sirkeciden vapura biniyorum motorumla boğazdan geçeceğime onu tercih ediyorum...

müşterimi kaybedeceğime daha yaratıcı fikirler bulurum yada burada olacağı gibi konuşup unutulacak sönücek bir konuda kafa yorucağıma daha faydalı şeyler yaparım....

Forumdan Uzaklaştırıldı
fazla yüklenmeden dolayı topik kitlendi sandım... şaka bir yana 10 kişiyi geçemedik galiba reel olarak... ayıptır arkadaşlar ben bu topiki yine açacağım 15 güne kadar biz sadece atv nin önüne gidip protesto edeceğiz polis dağıl dediğinde dağılıcaz 2-3 kişi röportaj yapar kimseyi içeri almazlar.. benim işlerim var ben gelemem diyenler için ise allah korusun kaza yapmalarını beklemeyelimki ozamanda işler aksar ben gelemem işim var ben gelemem annem kızar ben gelemem sevgilimin yıl dönümü bırakalım kimse zorla gelmek zorunda değil zaten ama sinan sofuoğlunuda kaybettik arkadaşlar kazalara maruz kalıyor biz oraya 10 kişi gidersek bizi kimse bir yerine sallamaz sonra çooookkk topikler açarız.... burdan mt grupları site yöneticileri büyük abilerimiz ve bu işi bilenler destek olsun

2 hafta önce Almanya daydım. Arkadaşlar motosiklet ve bisiklet kullananlara araçların nasıl dikkat ettiklerini görünce inanın bizde ikiteker kullanıcılarının bir kahraman olduklarını vede çok çok dikkat etmeleri gerektiğini düşündüm. Bence en güzeli bir pazar günü tüm motosiklet gruplarıyla bir eylem yapmak. Bu kafesdeki yaratıklar afiş falan okumaz. Allah ın öküzleri gişelere 100 le giriyor, afişi okusalar ne yazar...

gelen gelir biz kimseyi zorlamıyoruz bi kaç günde gelecek sayısını arttırmamız lazım arkadaşlar

:pr::pr::pr:
geçmiş olsun. bu kazma şoförlerle ne yapacağız bilmiyorum. önünde kamyon olsa aynı şekilde frensiz çarbabilecekmiydi acaba ?::evil::

o çarpan aklıevvel gişeden kaç km hızla geçmeyi düşünüyordu acaba?
afiş iyi bir fikir olabilir. ayrıca şablon halinde bir dilekçe yazarak gişelerdeki tehlikeleri ulaştırma bakanlığına bildirebiliriz.

nerde kaymak gibi tehlikesiz bir yol var radar koyarlar tehlikeli yerlere radar koymak akıllarına gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar