Acı Olay

Allah Rahmet eylesin... Arkadaşlar lütfen korumasız üstüne bile oturmayın şu meretlerin..

allah rahmet eylesin akdeniz bölgesinde hem ehliyetsiz hem kasksız bir sürü motor kullanan görüyorum,2 hafta önce 5 gün antalya da kaldım sürekli araba kullanıyodum, malesef çok çok az kask takan gördüm özellikle de dikkat ettim ama malesef takmıyolar...dediğim mesafe havaalanı belek merkez arasındaki mesafedir...çok üzücü olaylar yaşanıyor... :(

mekanı cennet olur inşallah..bende basit bi motor zannettim, o makinenin üzerine çalıştırmak için bile kasksız çıkılmaz,olan olmuş herşey boş ALLAH rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum..

Muğla'da meydana gelen trafik kazasında motosikletiyle aşırı hız yapan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, Muğla Üniversitesi Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu 2. sınıf öğrencisi Yılmaz Reşat Güneş (22), 10 RD 115 plakalı motosikletiyle Muğla Uğur Mumcu Bulvarında 2 arkadaşıyla birlikte iddiaya göre yarışmaya başladı. Sanayi kavşağına yaklaştığı sırada aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Yılmaz Reşat Güneş, orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle motordan fırlayan genç üniversiteli, 46 metre ilerdeki elektrik direğine çarparken motosikleti de olay yerinden 400 metre
ötede bulundu. Kazanın ardından olay yerine gelen trafik ekipleri, ceset parçalarının geniş bir alana yayılması nedeniyle yolu kısa süreliğine trafiğe kapattı. Üniversite öğrencisi Yılmaz Reşat Güneş'in kask takmadığı tespit edildi.
Kazanın ardından olay yerine gelen Yılmaz Reşat Güneş'in arkadaşları sinir krizi geçirdi. Talihsiz üniversitelinin motosikletini yeni aldığı ve bir hafta önce satılığa çıkardığı öğrenildi.

yılmaz kardeşimizin cenazesi pazar günü burhaniyede defnedilmiştir.zeytinli rock fest alanına motorlarıyla gelen arkadaşlar motosikleti anımsayacaktır oda oradaydı.allah rahmet eylesin

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah rahmet eylesin.

Son zamanlarda hergün bir sevdiğimiz ölür oldu motor kazasından. Başımız sağ olsun, mekanı cennet olsun, Allah c.c. ailesine ve sevenlerine sabır versin.

ya kask takmamasını bu olayın nedeni olarak göstermeyin lütfen..o durumda kask olsada bi işe yaramazdı zaten o yüzden kask takmadığı için öldü falan demeyin..allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..mekanın cennet olsun yılmazz.....

ya kask takmamasını bu olayın nedeni olarak göstermeyin lütfen..o durumda kask olsada bi işe yaramazdı zaten o yüzden kask takmadığı için öldü falan demeyin..allah ailesine ve sevenlerine sabır versin..mekanın cennet olsun yılmazz.....

tabı omru dolmussa ısterse celık taksın kafasına olacak olur katılıyorum sana

allah rahmet eylesin:pale: :pr: ...ceseti parçalandı yazıo o yüzden kask pek bi işe yaramazdı heralde ama biz eşşeğimizi sağlam kazıga baglayalım gerisi allahın bileceği iş...

Allahtan rahmet dilerim..geride kalanlara da sabır.
Neden hep şansı zorlarız ki:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar