Acı Kaybımız

Dün gece çok sevdiğim arkadaşımı kaybettik,Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.hayatımda tanıdıgım en iyi insanlardan biri olan ve üzerimde çok büyük emekleri olan ÖZDEN ÖĞÜT dün gece Yalova yolunda Honda cbr 600rr ı ile yola fırlayan bir minibüse yaklaşık 200 km hızla çarparak can verdi..içim yanıyor,kalbim ağrıyor,inanmamak istiyorum keşke rüya olsada uyansam diyorum.hayat acı ve bir okadar gerçek.

Arkadaşlar lütfen sizden ricam lütfen çok dikkat edin kendinize,aileniz var arkanızda dostlarınız var sevenleriniz var lütfen dikkatli olun..

Nur içinde yat :salut: hala şakaymış gibi

Seni hiç unutmayacağız..

Allah rahmet eylesin..
Arkadaşlar çıkmayalım şu hızlara yol boş diye birşey olmuyacak anlamına gelmez araç şeridinde seyrediyor diye birden sağa sola kırmıyacağının garantisini kimse veremez.

allah rahmet elesin... aksam aksam moralim cok bozuldu cok üzüntü veriyor böyle olaylar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nur içinde yatsın.mekanı cennet olsun:pale:

Allah rahmet eylesein mekanı cennet olsun inşallah Allah ailesine sabırlar versin .arkadaşlar ne olur dikkat edelim neolur arkamızdaki insanları düşünelim zevklerimiz acıya dönüşmesin :(

akşam akşam oldumu bu yaa.......
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın .

allah rahmet eylesin dostum :salut: geride kalanlara sabır diliyorum.artık ne denebilirki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar