Acı bir Servis tecrübesi

ne saçma iş yapanlar var yaa...Cok dikkat etmek lazım... Arkadaş da iyi iş basarmıs parasını kurtarmıs helal olsun valla... Boyle insanların peşini bırakmamak lazım...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende arkadaşı teşkil ettiği örnekten dolayı kutluyorum....
bazı arkadaşlarımız kendilerinden kaynaklanan sorunları servislere yansıtmaya çalıştuıklarından dolayı sanırım kara liste işi yürümedi. zira bu forumda bile karşı tarafın görüşü alınmadan yapılan yargısız infazları gördük.
ama yukarıdaki örnek daha iyi nasıl anlatılabilirdi bilmiyorum.
büyük geçmiş olsun diyeyim ilk önce ve tekrar kutluyorum kendisini...

aramızda çok değerli ustalarımız var sözüm meclisten dıaşrı böyle usta diye geçinen p. lere ancak ve ancak o. çocuğu denir. okudukça sinirlendim, ne lan bu adam mı soyuyorlar adi şerefsizler. abi neyse onca uğraştan sonra kurtarmısşın ya parayı bununla geçmiş olsun.

Örnek davranışınız için tebrik ederim.
Kendini bilmeze haddini bildirmişsiniz.
İşin ilginç tarafı;Servis açabilme ve işletme ruhsatı verilirken, bu tiplerin ''Ustalık'' belgesine bakılmıyor mu? hadi adamın Keeway Yetkili Servis unvanı elinden alındı, çok güzel... amma velakin; bu kendini bilmez gene can yakmaya devam edecek.
Bence servise gidildiğinde; İşi yapacak olan şahısların yetki ve bilgilerinin olduğuna dair belgelerini mutlak görmek lazım. Bildiğim kadarıyla ''Ustalık Belgesi'' ve ''Yetkili Servis Belgesi'' öyle bedava verilmiyor.
Zannımca mâlum ustanın, ustalık belgesi ya ''PASTACI'' VEYA ''KASAP''

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sen iyi sabretmişsin....Ben daha dışarı çıkardığımda dalmıştım adama.....
300 ytl lik döver stresimi atardım.....

Yazıklar olsun..Karaktersiz esnaflık budur......

Forumdan Uzaklaştırıldı

insanların sabırlarını fazla sınamamak gerekir aynı fikirdeyim seininle dimi ::gozluk::::gozluk::::gozluk::

bende arkadaşı teşkil ettiği örnekten dolayı kutluyorum....
bazı arkadaşlarımız kendilerinden kaynaklanan sorunları servislere yansıtmaya çalıştuıklarından dolayı sanırım kara liste işi yürümedi.

Böyle bir düşünceye mahal vermemek için yazıyı epey süre bekletip olayın neticelenmesini raporu vesair bekledim...

sübap ayarı+karbüratör temizliği+yag değişimi+hava filtresi temizliğine kütahya da 40,00 ytl para verdim.en iyisi tamirdeyken başında durmak eger güvenmediğiniz biri ise.

Gecmıs olsun ama hakkını aramakla en guzelını yapmıssın bende olsam aynısını yapardım
bende salı gunu GN 125 satısını bıtırdım servıse gıttım Devır saat telı calısmıyor,KM sayacı calısmıyor,debrıyaj kolu catlak ama ustayaılk sordugumda bu motorun bakımları hep bende cıllop demıstı bız herkesı kendımız gıbı esnaf dogrucu sanıyoruz ama kayıp onların kaybı yınede eger o ustalar(servısler)adam olsa benı (bizi) kazanmıstı sımdı baska yer arayacagım bu ıslerı yaptırmak ıcın
AVCILARDA Adam gibi usta tanıyan varmı?

sübap ayarı+karbüratör temizliği+yag değişimi+hava filtresi temizliğine kütahya da 40,00 ytl para verdim.en iyisi tamirdeyken başında durmak eger güvenmediğiniz biri ise.

Desene bu baglamda bende kutahyaya gelsem daha ucuza mal olur!
Bırde kucuk sehırlerın bu guzellıgı var genelde ınsanlar bırbırlerını tanıyor ve özgüven var
Ama İSTANBUL oylemi? servıse Istanbuldakı Motorlar bır kere ugrasa bır daha gelmese bıle adam köşe olur! Bu mantıkla hareket edıyor bazı sahıslar(baska sey derdım dılım varmıyor)

Rira edecegım KARAKTERSIZ ve ESNAF kelımesını aynı cumle ıcınde kullanmayalım ESNAFlık bu degıl cunku bu dupeduz senın anladıgın sey işte

Son düzenleme:
abi bravo hakkından vazgeçmemişsin.üçkagıtçılara göz açtırmayınki gerçek esnaflar ortaya çıksın

Moderatör
Bu tur olaylar hepimizin basina geliyor yada gelecektir.. Bu tip adamlarda gun gelecek semtinde me$hur olacak ve dukkanlarinda sabahtan aksama kadar enayi bekleyecek, ama asil enayinin kendileri oldugunu birgun kimse gelmediginde anlayacaklardir.. Gecmis olsun hocam..

Kardeş sen en büyük hatayı zaten ilk başta parayı verirken yapmışsın yani ne yaptınız olum motora diyecektin nos'mu taktınız lan derdim ben olsaydım 300 ytl bakım masrafımı olurmuş o paraya 1 ay çalışan insanlar var günah atacaktın 20 kaat abi yeterdi ben yağımı kendim alıp değiştiriyorum 10 ytl ye alıyorum yağımı kendim değiştiriyorum hadi subap felan ayarı vs vs ufak tefek ayarlar yaptıysa en fazla 40 ytl felan alması lazım bence hatta 40 bile çok bence abi siz siz olun motoru servise goturdunuzde motoru bırakmayın orda başında bekleyin ben genelde öyle yapıyorum hile yapamıyorlar o gün servise gittim diskten ses geliyordu sürtme vardı onu yaptırdım flasör değişti ön ve arka far değiştirdim 10 ytl para verdim ben yinede iyi kurtarmışsın parayı tebrik ederim seni kazasız belasız sürüşler dilerim motorun hayırlı olsun inş...

neveragain34 Avcılarda genç bir usta var Mehmet isminde.. Ambarlıda... Gittiğinde Sinan'ın selamı var dersen muhakkak yardımcı olur.. Titiz ve güzel işçiliği var... 05352459410 telefon numarası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar