acemiyim yardım edin...

aramiza hos geldin..:rendeer: benim esimde scooter kullaniyor..kullanimi cok rahat scooter derim..ama lutfen cin mali alma..bende honda derim..cefakar motordur..yolun ve farin acik olsun..hayatina bir sevgili daha girecek desene....:queen:

ileride yüksek ccli bişi kullanmak istiyorum şu anki hedefim yarış motoru ama çok atıyorum galiba şimdiden... hiçbişi bilmiyorken...:pale:

scooterların kullanımının rahat olduğunu ve bayan için ideal olduğunu duymuştum... teşekkürler... hepimizin yolu ve farı açık olsun....:cat: :cat: :cat:

Son düzenleme:
bence acemi isen tabiki ilk etapta düşük cc. motosiklet kullanman iyi olucaktır. ama scoter konusunda hemfikir olmayabilirim eğer ileride yüksek cc. bir makine düşünüyorsan bence vitesli düşük cc. bir motosikletle başlaman daha iyi olur.

bence scooterdan başla önce ondan ögren sonra vitesli motorlara geç şimdi vitesli motorları yapamassın

merhaba; ben de seninle aynı problemi yaşıyorum.8 temmuzda ehliyetimi alacağım( inşallahhhhh ). bu arada kullanmayı yeni öğrendiğimi de eklemeliyim.
piyasayı biraz dolaştım. bu bahsettiğiniz as 125t ; dorado veya mondial den kalite olarak daha mı iyi...dorado arcon var...bir de mondial'in 150 cc 'lik bir kaç scooter modeli....el yardım lütfen....:silent:

gazman' Alıntı:
:cherry: ZERENSES...cok gezdigim bi site var...orada scooter ile neler yapilabilecegine dair bazi goruntuler var:)umarim sen boyle kullanmazsin....tum guzellikler seninle olsun..:)YOLUN VE FARIN ACIK OLSUN...
http://videos.streetfire.net/hottestvideos/2/01076F0D-27A2-456F-90B1-09A897F86725.htm

teşekkür ederim. bi ziyaret edeyim bakayım o siteyi...

seabell' Alıntı:
merhaba; ben de seninle aynı problemi yaşıyorum.8 temmuzda ehliyetimi alacağım( inşallahhhhh ). bu arada kullanmayı yeni öğrendiğimi de eklemeliyim.
piyasayı biraz dolaştım. bu bahsettiğiniz as 125t ; dorado veya mondial den kalite olarak daha mı iyi...dorado arcon var...bir de mondial'in 150 cc 'lik bir kaç scooter modeli....el yardım lütfen....:silent:

seabell merhaba.. öncelikle inşallah ehliyetini alırsın kazasız belasız yolculuklar yaşarsın. sen benden daha iyi durumdasın. bende ehliyet yok kullanmayı bilmiyorum... ve inan ki bu bahsettiğin modelleri kıyaslama yapacak kadar bilgim de yok. ancak asya 125cc olan hem pembe renginin oluşu hemde görünüşünün zarifliği açısından ilgimi çekti doğrusu... yine de senin kararın derim... bol şanşlar...:wiinkk:

today_color_10b.jpg
bur-k@' Alıntı:
honda today al derim

dediğin motor bu ancak şekli stili benim pek hoşuma gitmedi açıkcası. yinede saol....:) :)

today_color_10b.jpg
bur-k@' Alıntı:
honda today al derim

dediğin motor bu ancak şekli stili benim pek hoşuma gitmedi açıkcası. yinede saol....:) :)

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza
forumlarda var bi başlık yeni başlayanlara hitaben okudun mu?
yoksa okumayıp hazıra mı konuyorsun?:p

bende senin gibi acemiyim:)ya arkadaslar ben bi motor alcam nasipse dorado sandor 150lik nasil sizce?Yardimci olurmusunuz?

Tugranrw' Alıntı:
bende senin gibi acemiyim:)ya arkadaslar ben bi motor alcam nasipse dorado sandor 150lik nasil sizce?Yardimci olurmusunuz?

Tugranrw; söylediğin motoru aradım taradım bir türlü o motor hakkında bilgi bulamadım. bana bir resmini gönderir misin yada özelliklerini yazar mısın?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öncelikle şimdiden hayırlı olsun benim nacizane fikrim her zaman scooterlar en tehlikeli motorlardır. (motorsa asıl önemli olan yavaşlama şekli bence kompresördür[motor freni]) O yüzden 250 cc altı vitesli bir cruiserla başlamanı öneririm (yere racinglerden daha yakın olduğundan dolayı).

Hoşgeldin.. 2500 bütçe il yamaha veya hondanın scooterlarını düşünebilirsin.. Çin tavsiye etmem.. Gerçi bayanlar sakin kullanır bi şey olmaz motora ama yine de tavsiyem marka bi scooter.. tabi ileride ne tarz bi makina istediğine de bağlı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Khutuck' Alıntı:
Honda CBR125 bayanlara çok yakışıyor bence. 5000ytl'ye yakın anahtar teslim fiyatı var.

öhö öhöh sen şimdi benim motoruma bayan motorumu diyorsun bak sitedeki bütün cbr125 i olanlara söylerim he :)
zorluk cekmezse evt olabilir aslnda

lespaul_84' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldin:rendeer:
benim düşüncem bayan işi erkek işi diye bir ayrım yoktur. bunu hep söylüyorum.
hangi motoru beğeniyosan onu al bin.
öncelikle sen vitesli mi istiyosun yoksa vitessiz scooter mı istiyosun?
bir de bütçeni söylersen daha net tavsiyede bulunabiliriz.
acemiyim falan diye dert etme, elbet öğrenirsin. o kadar zor birşey değil.:cat:

işte verilmesi gerekn cevap, ayrıca lütfen herzaman, dikkat ve yavaş.
kazasız ve keyifli sürüşler dilerim, yolun açık olsun

aman

kardeşim hoş geldin de onu bunu bırak bi mobilette pejo falan kullan motorun haslı onlar günümüz scooterları dağalıyo ya vitesli yada boşver vevamını:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar