acemiyim yardım edin...

neden erkekler kız işi motor söz konusu olduğunda ve acemi olduğumuzu beyan ettiğimizde bu tarz motorları gösteriyorlar anlamıyorum:bounce:
dün iş dönüşü yolumun üzerindeki 2 firmada aynı tepkiyi verdi...ama caymak yok....
arkadaşlar ortada bir sürü markanın açıklaması dönüyor...fakat "dorado" hakkında bir şey göremedim..uğradığım firmalardan biri mondial'in yetkili satıcısıydı..fakat orada çalışan çocuk "dorado" nun daha iyi bir ürün olduğunu söyledi...ve orada tıkandı ..neden iyidir, nasıldır, hangi üstünlükleri vardır...orada takıldı işte:pr: siz çok bilgili arkadaşlardan ricam ; bu marka hakkında bir bilginiz varsa ; paylaşın lütfen ...bilgi paylaştıkça çoğalır..:)

zerenses;
dorado'nun sitesi............www.dorado.com.tr buradan görseline ve ön bilgisine ulaşabilirsin..fakat tüketici yorumları önemli..yoksa adamlar özgeçmişi güzel yazmışlar..:)

Son düzenleme:
eğer yeni başlıyorsan...

Sana önerebileceğim en iyi ve en uygun fiyatlı motor 50cc lik motorlar, neden diyeceksin sonuçta yeni başlayacaksın zorlanma diye kullanımı çok kolay! www.mottimotor.com

bence sakın motor alma!

erkek olarak ne kadar sıkıntı yaşıyorum ve 18 yıldır kullanıyorum.OTOLAR nedense motorları yolda sıkıştırmaya bayılıyorlar biz bunlara KOCA ÖKÜZ deriz siz ne demek isterseniz diyebilirsiniz ama ne derseniz diyin motor almayın..Ayrıca küçük motor her zaman tehlikelidir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar