Acemiyim : Mondial 100 Kh mi - mondial 125 Uag mi ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kesinlikle uag.0 TİTREŞİM. sürati çok iyi 135 yaptım :D komşumun kullandığı uagla biraz rahat değil konfor yok ama onuda sen ufak bi ayarla ayarlarsın rahat bir sele alarak çok az yakar km de 9 krş ya yakar ya yakmaz.

Mondeal 100 kh kullanıcısıyım.Tam 4 yıl oldu ve şu an 20.000 km'de.bakımları eksiksiz,temiz binerseniz iyi motor yalnız şu sıralar akü beni yenile diye bağırıyor.bunu satmayı dü:cyclopsanşünmedim ama satarsamda YBR 125 alırım.

Mondeal 100 kh kullanıcısıyım.Tam 4 yıl oldu ve şu an 20.000 km'de.bakımları eksiksiz,temiz binerseniz iyi motor yalnız şu sıralar akü beni yenile diye bağırıyor.bunu satmayı dü:cyclopsanşünmedim ama satarsamda YBR 125 alırım.
ayrıca;

Arkadaşlar bende 2006 mondeal 100 kh var.sıfır almıştım. ama son 3 aydır motor yolda giderken boşa çıkar gibi oluyor.bağırıyor daha sonra tekrar kavrıyor.120 tl. verip bir kere yaptırmıştım yine aynısı oldu.sebebini bilen var mı?motor şu an 20.000 km.de.bakımları eksiksiz.tşkkrlr.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mot...mondial-100-kh-paylasim-30.html#ixzz19QwLFNby

Mondial 100 UKH almayı düşünüyorum %100 türk malı olduğunu duydum.. en azından türkler kazansın :p

bence ikisinide alma önce ehliyetini al (yoksa) ..sonrada ikinci el honda cbr yada cbf al .. kaliteyi hissedin görün artık

Açtığın CBF maduriyeti topicnden sonra millet iyice çinçoncu oldu:p

4 yılda 2 piston gömlek...ruhunu sattı artık benim makina aga...:queen:

ama 4 yılda 0 stop etme...non stop yardırma garantisi veriyor makinaya ama ciğeri erken bitiyor...:cherry:

sende mondici oldun ya artık gam yemem bu camiadan herşeyi beklerim...hey be bre Koca necatik35 be..sende mi...

4 yılda 2 piston gömlek...ruhunu sattı artık benim makina aga...:queen:

ama 4 yılda 0 stop etme...non stop yardırma garantisi veriyor makinaya ama ciğeri erken bitiyor...:cherry:

sende mondici oldun ya artık gam yemem bu camiadan herşeyi beklerim...hey be bre Koca necatik35 be..sende mi...

Evet yüce Sezar, bende:queen:
Yerli malı,bölgemin malı:)
hekes mondi kullanmalı:queen:

Evet yüce Sezar, bende:queen:
Yerli malı,bölgemin malı:)
hekes mondi kullanmalı:queen:

Nazilliye gidip pavlükeyi ziyaret edebilirsin...gitmişken derin dondurucu üretim bölümlerinide gez agam...:p2005 te Aygaz tüplerin yanındaydı bu takalar bilin mi...sonra tüpçüler tüp işini bıraktı Mondıal satmaya başladı...aynı Tüpçüler SEGER vs motor ithal etmeye başlayınca piyasa da follofoş oldu gari...

Nazilliye gidip pavlükeyi ziyaret edebilirsin...gitmişken derin dondurucu üretim bölümlerinide gez agam...:p2005 te Aygaz tüplerin yanındaydı bu takalar bilin mi...sonra tüpçüler tüp işini bıraktı Mondıal satmaya başladı...aynı Tüpçüler SEGER vs motor ithal etmeye başlayınca piyasa da follofoş oldu gari...

Gezdim canım merak etme.Türkiyedeki en büyük motör(montaj)fabrikası:queen:

Saolun kararımı verdim.. Yaza kadar bekliyeceğim bu fiyata ybr bulursam alıcam.. bulamassam mondial 100 ukh..

Herkese Çok Teşekkür Ediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar