acemiye yardım :)

3x3

arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve motora olan merakım uzun zamandan beri vardı ama bastırıyordum bu duyguyu bi araba alıyım onla uğraşayım dedim modifiye felan tatmin etmedi daha önceden bir kaç kez izmir taraflarında yakın akrabaların motorlarını kulanmıştım motoru kaldırmayı faln gösterdiler vites değiştirmeyi vs tahminlerim doğru çıktı aradığım şey buydu o rüzgarın yüzüme vurması hızlandıkca artan heycan korktukca hızlanma isteğine karşı koyamama uyyyy

ama aklıma takılan birtakım sorular var motor ehliyetimi daha yeni aldım

1. cevremdeki tanıdıklarım daha acemisin maksimum 250 cc lik bi motor al onda pekiştir sonra büyütürsün dediler . şöle bi baktım 250 cc lerde güzel kasası olan bişey göremedim. var ama kuryecilerin kulandığıtarzda bişey istemiyorum iş yerine geldiğim zaman salga konusu olmak var yanlış anlaşılmasın kuryecilğie bişey demiek istemiyorum ama arabadan inip daha şık bi motora binmek istiyorum bişeyler tavsiye edrseniz sevinirim bide resimleriyle çünkü isimleriyle tanımıyorum motorları race veya Chopper tarzında bişey düşünüyorum fiyatta fazla yüksek olmayacak 2 el de olurmu

2. ve en önemlisi bu motoru ben eve gitiğim zaman nereye koycam kapının önüne bıraksam sabaha kalmaz alır götürürler kapalı garajım yok bi yere bağlasam keserler yokmu bunun bi püfü siz napıyorsunuz herkesin kapalı garajımı var

dahada sorularım vardı ama şimdilik aklıma bu kadar geldi

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim saygılar

bi kere sen tarzını saptla race ile chopper cok ayrı tarzlar kac para ayırdın bu işe onu belli et motoru nereye park etcem diye düşünme gel bizim oraya park ederiz neyse sen motor al parkı sonra düşün

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

3x3

mostwanted_57 hoşbulduk sağol

kardeş aldıktan sona haledersin demişsinde park olayını ilk gün halolmasa ikinci gün kendiliğinden otomatik hallolur çünkü çalınır benimde verdiğim para boşa gider

ayırdığım paraya gelince 3 , 4 milyar civarı bişey düşünüyorum misavir perverliğin içinde teşekkür ederim albatros-fb:)

park yeri olarak gideceksin marangoza alacam meşe kavak her neyse şöle motor sığıcak kadar bi kümes yaptırcan gelcen evinin bahçesine koycan motora alarm taktırcan kümese içten kilitliycen kümesin kapıya baba bi kilit bide hani o 1 ytl ye satılan alarmlardan taktırcan biri açınca nınınınınınıınını valla öle çok süper olur kimse çalamz kapıyı açtığı an vınnnnnnnnnnnnnn ben öle yapcam:cat: :cat:

en fazla 75 ytl olur masrafın

Son düzenleme:
Oncelikle aramıza hoşgeldin motosiklet modelleri bolumunden chopper hesaplı çinlilerin linkleri var kullanan arkadaşlar yorunlarını yazıyorlar orayı bir incele ayrıca bu sıralar çok fazla motor çalınıyor işini şansa bırakma once park sorununa çözüm bul sonrasında al motorunu

3x3

ahmet ulusoy bu yeterli olmaz gibi

yokmu arkadaşlar bu konuya bi çare

bütün motorsiklet kulananların kapalı garajımı olmak zorunda nasıl çözülür bu problem

Son düzenleme:
kardes git anlas bi otoparkla..yada araba yikama yeri ile anlas koy oraya bi kenara uzerinide ort ki..gelen gecen uzerine oturmasin..veya merakli melehatlar kurcalamasin bi yerini..bu arada aramiza hos geldin kardes....::hosgeldi ::tutkuy:: :rendeer:

3x3

hoşbulduk kardeş evimin çevresinde bi otopark yok apartmanların parkı var onlarada güvenilmez yıkama yeride biraz uzak evime bide oradakilerde güve olmaz yani orayı çalıtırnlara tiplerini heç tutmuyom hakkaten motor almaktan zor bi durum

3x3

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=1043&AdId=2433033

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/!MaazaDetail.DoIt?MaazaId=1043&AdId=2433069

arkadaşlar bide şu 2 modeli beğendim aramızda bnlardran kulanan varmı tavsiye edermisiniz motorsiklet işinden hiç anlamam kulanımı nasıldır acimleri iksininde küçük zaten baştada belirtiğim gibi küçük hacimli bişey istiyorum bide yeni başlayanlar için diye bi arkadaşımız bi şeyler yazmış onuda okuyunca evde birilerinin beni hep beklediği iyce aklıma kazındı

bu 2 mode hakında yorumlarınızıda ala bilrsem aynı anda yakıtlarınıda merak adiyorum

hha bide yaedek parca servis işi nasıl oluyo arıza yapınca servisinden başak biyere götürülmüyormu motor bole sanaide anlaya başka ustalar varmıdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motorunun (küöük cc lerde) kaskosunu yaptır çalınırsa en azından %75 ini kargo şirketi ödüyor

Ben de bu yaz sonuna bir motor almak istiyorum ama park konusu beni de düşündürmüyor desem yalan olur valla:silent:

3x3

ya zaten alır almaz kaskoyu zaten yaptırırım da %70 i %80 inin karşılaması güzel ama bi kere veya 1 ay sonra %30 unu gitmesi hiç hoş değil evin çevresin araştırdım bırakabileceğim bi dükkan büro falan bulamadım apartmanın içine bırakırım en kötü ihtimalle dedim ama orada zor motorun oraya sığmama konusu hiç aklıma gel memişti motor oraya koyarsam millet gelip geçemez lütfen bi yardım edin cıdden çok ciddiyim bu problem cözülü çözülmez çözüldüü gün motoru alıyorum

bide şu yukarıdaki motorlar hakkında bi fikri olan yokmu

dah yeniyim acemiyim motor konusunda bi yardım edin

3x3' Alıntı:
ya zaten alır almaz kaskoyu zaten yaptırırım da %70 i %80 inin karşılaması güzel ama bi kere veya 1 ay sonra %30 unu gitmesi hiç hoş değil evin çevresin araştırdım bırakabileceğim bi dükkan büro falan bulamadım apartmanın içine bırakırım en kötü ihtimalle dedim ama orada zor motorun oraya sığmama konusu hiç aklıma gel memişti motor oraya koyarsam millet gelip geçemez lütfen bi yardım edin cıdden çok ciddiyim bu problem cözülü çözülmez çözüldüü gün motoru alıyorum

bide şu yukarıdaki motorlar hakkında bi fikri olan yokmu

dah yeniyim acemiyim motor konusunda bi yardım edin
Önce hoşgeldin ilk ilan daki motor racing tarzı km. göstergesi bile yok ve 110 cc yani scoteer ların sürekli eksoz ve plakasını görürsün .2.motor amerikan chooper 8.5 bg gücü var ufacık çocuk motoru gibi ve parça sorunun var 2 motorda hiç görülmüş aletler değil forum motorsiklet modellerine bak çin istiyorsun japon mu karar ver AMA PARK SORUNU ÖNEMLİ ben dükkan kiraladım evimin yakınında önce o sorunu çöz bence.........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar