Acemilik mi ?Şanssızlık mı?

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GwNrTkUquZ0&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GwNrTkUquZ0&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT] bunlar acımı mı yoksa cok mu sanssız ?:queen::queen:

Böğk yarısını bile izleyemedim hastanedeki halleri yüzünden.

Demekki böyle şeyler yapmamak lazım.

abi dikkatsiz olabilirler mi??
ama o hastanedeki eleman fena olmus içim kalktı valla allah kimsenin başına vermesin ya bu arada yzf iyi salto atıo valla öne burgulu geriye ikili:mrgreen:
yzf'den düşen elemanın hayatı karardı makinayı öyle görünce..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
limitlerini bilmek, şansını fazla zorlamamak lazım ki bu gibi durumlarda güzelim motorlara ve kendimize zarar vermeyelim di mi di mi :wiinkk:

hastane de ki adamın video sundan sonra bi video var yasık yaa canım benim nası takla attı zavallım soora da kuzu gibi yattı öööleee nası kıydı o motora o çocuğun aklından zoru var die düşünüyorum :farao:

Artık açılan topiği gördüğümde kimin açtığını tahmin eder oldum ( tequ smileysi:p )

Ace mi :) ama çok güzeldi, paylaşım için teşekkürler.

Ne acemilik nede şanssızlık bende akli dengesi olmıyanların yapmaya çalıştığı ve bedelini de acı bir şekilde ödediği bir olay. kaza yapmıyan olmaz motordan henüz düşmemiş motorcu vardır. Ama bu düşmiyecek anlamına gelmez . Yeterki bu gibi deli saçmalarına özenmesin.

bence daha çok GEREKSİZLİK!!insan neden böyle bi şey yapar ki diye düşünüce aklıma tek bi şey geliyo;ilkel ego..kınama baabında değil söylediğim.sadece olayın bana göresi bu.tek kelimeyle gereksizlik..diğer şıklar zaten bunun olası alternatifleri;acemilik,şanssızlık,beceriksizlik,aşırı özgüven bla bla bla

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
racinglerle huyunu suyunu bilmiyosan asla oynaşmıcan arkadas..

yahu o asfalt yanığı ne yakar be...

,kasksız, korumasız yaparsan olucağı bu kendini ne sanıyosa taş adam falan mı..

Heba etti güzelim R1 i :pr:
Bence bunlardaki deli cesareti.
Paylaşım için sağol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar