Acemiler ve kısa boylular için motor önerisi

Arkadaşlar selamün aleyküm . Ben 1.60 boyunda oldukça acemi bir surucuyum ( Sadece iki defa scooter kullandım 😅 ) Bindiğimde ayaklarımın yere basabilecegi yükseklikte bir motor modeli arıyorum 🤭Önerilerinize ihtiyacım var .. Teşekkür ederim..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şimdi biz size bit kadar Msx 125 tavsiye etsek olmaz, keyif alamazsınız, bize de söversiniz. Motora bindiğinizde 2 ayağınızın da yere basmasının pek bir önemi yok. Durduğunuzda motoru hafif sola eğip sağ ayağınız arka frende sıkılıyken sol ayağınızla yoldan destek almanız yeterlidir. (Vitesli normal motordan bahsediyorum, scooter ya da fik fik dct garabetinden değil)

Motor seçiminden önce kapalı alan hakimiyet eğitimi alın. Ardında boyunuzun bu denklemde büyük bir problem olmadığını anlar, ona göre bir motor seçersiniz, Eğitimde öğrendiklerinizi de yeni motorunuzda antrenmanlarla bol bol pratik edersiniz.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooter ile devam edebilirsiniz.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hazalım, şimdi buraya ne yazalım. Boyun 1.60 olabilir ama bacak boyun ne?
2 numara ile 3 numara arasında Ağrı Dağı ile Everest kadar fark var.

gjims8y.jpg

Buradan bi bak bakalım.

Motosikleti
Dominar 250
Boydan ziyade acemilik daha yorucu, üşenmeyin, bütçenizi de ayarlayın, Tommygun'ın da belirttiği üzere eğitim alın. Eğitim şart!

Bunun dışında;

https://www.youtube.com/watch?v=HBHD9V4-mso

Ablamız 1.55 boyunda, Gs Trophy kazanmış bir sürücü.

Size gidip GS alın demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bazı motorlar dışında, pek çok motoru sürebileceğinizi düşünüyorum(Tenere misal, hem selesi çok yüksek, hem de ağır bir motor). Sele boyuna dikkat ederseniz sürebilirsiniz.

Bir de bence hangi tarz motor sevdiğinizi bulmanız lazım önce, daha sonra motor tavsiyesi olur.

Motosikleti
DUKE 250
duke 250 değildir. selesi en düşük ayarda bile çoğu motordan daha yüksek.

Motosikleti
DUKE 250
Selenin sertliği, genişliği falan da önemli. Duke selesine kıçını koyunca ayaklar yere elveda diyor. :mrgreen:

benim motorda en nefret ettiğim şey selesi, tamam boy uzun olduğu için kurtarıyor ama,
bir kaç saat gezince direkt neticem ağrımaya başlıyor.

Motosikleti
D400
kısa boylular için en güzeli cruiser bence.

sl-125 olur; izmirde var birkaç binen güzel duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar