Acemiler ve acemilere YARDIM!!!

bende yokuşlarda kalkmada zorluk çekiyorum birde vites yükseltirken debriyajı tam ayarlayamıyorum...pratik yaparak bunların aşılabileceği söyleniyor

Yokuşlarda kalkarken fren ve debriyaj ve gaz üçlüsünü uyumlu bi biçimde kullanman gerekir önce ayağınla arka frene basman gerekir geriye kaçmaması için debriyajın kavrama noktası vardır debriyajı sıkıpta motoru vitese taktığında elini yavaş yavaş gevşettiğin zaman belirli bi yere geldiğinde motorun rolanti devrinden düştüğünü hissedersin işte o kavrama noktasıdır tam orada gazı açar ve ayağınıda yavaşça frenden çekersen problemsiz şekilde yokuşta kalkmış olursun tabiki bunlar tecrübe edilerek kazanılacak deneyimler eğitim merkezi en iisi bu hususta. Kazasız sürüşler dilerim..

motorcu cok varda yoldan gecene hop kardeş dıye durduramam heralde:) yanı yakınlarımdan mootrkullanan yok mahhaledede deyok bı bakkalda scoter var o da su servısı yapıyor :)

arkadaşım bana yakınsın bana bir uğra sana elimizden geldiğince y6ardımcı olurum.

senin motorun aynısın sürdüm dün, iyi gidiyor meret. senin nasıl gidiyor motorla aran? trafiğe rahat çıkıyonmu artık? tarabya falan gezmişsin oooo :)

Selam...

Bir iki eğitim videosu çekmek istiyordum, belki sen vesile olabilirsin. PM'den bana ulaş, konuşalım. Birlikte özel ders yapabiliriz belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar