acemi sürücü :)

hoşbuldum aradaslar hepinize ayrı ayrı teskkür ederim umarım en yakın zamanda yuzyuze konusma fırsatımız olur keyifli olucagını düşünüyorum cümlemize kazasız ve keyifle sürüşler diliyorum

Moderatör
Hoşgeldin, şimdilik motora dikkat et, o seni kullanıyordur sen onu değil. Sen kullanmaya başladığında o da sözünü dinlemeye başlar.

Selam, hoşgeldin aman dikkat dostum zevklidir ama tadı kaçmasın iyi sürüşler....:)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin, şimdilik motora dikkat et, o seni kullanıyordur sen onu değil. Sen kullanmaya başladığında o da sözünü dinlemeye başlar.

tıpkı at gibi. tek fark, biri canlı, diğeri değil...

Arkadaşlar,
Forum siteleri bilgi paylaşımı içindir ve düzgün Türkçe ile yazılar yazılmalıdır. Forum kuralları içerisinde de vardır bu.
Sizden ricam, chatleşir gibi yazmaktansa imla kurallarına uyarak yazmamız gerekir. Chatleşmek için yeterince yazılım ve araç var zaten, bari buralarda bildiklerimizi paylaşırken Türkçe'mizi düzgün kullanalım.

Hoşbuldum arkadaşlar

yorumlarınız ve önerileriz için cok teşekkür ederim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
edii

Motosikleti: ZX6R Var ama bindirmiyolar :)
Kan Grubu: O Rh-
Neden bindirmedikleri belli iyiki bindirmiyorlar :queen::queen::queen:

:rendeer:

1 sene böyle sonra yollar ben geliyorum :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 PM ----------

ne demek işine gelmeyen vatandaşlara çevirdik :)

Aramıza hoş geldınız insan kendını iyi tanımalı belli bır zaman sonra bu 10000 km re de bıle olur kımı zamansa iki haftada ya ben artık iyiyim diye pozitif düşünceler salgılamaya başlar işte o zaman tehlıke çanları başlar calmaya aman kardeşim çok cok iyi bile olsan dıkkat kazasız belasız keyifli sürüşler dilerım.:cat:

Yazdiklarina %100 katiliyorum::plus1::
Motor kullanmak kelimelerle anlatilamiyacak sirf hissedilebilir bir bagimlilik yaratiyor Allah eksik etmesin::160::
Seneler boyu nasil kullanmadan yasamisim bilmiyorum:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar