acemi sürücü :)

herkese mrb arklar bende 1 ay oldu motor alalı ,ilk motorum 600f cok keyifli bişimiş bu motor olayı daha da bırakamam sanırım :)

herkese selmalar tekrar............

600f lemi başladın yani:) ii cesaret aramıza hoş geldin kazasız sürüşler dilerim

Motosikleti
yok
hoş geldin gerçekten iyi cesaret bende mondi 125 le başladım :mrgreen:

Aramıza hoş geldınız insan kendını iyi tanımalı belli bır zaman sonra bu 10000 km re de bıle olur kımı zamansa iki haftada ya ben artık iyiyim diye pozitif düşünceler salgılamaya başlar işte o zaman tehlıke çanları başlar calmaya aman kardeşim çok cok iyi bile olsan dıkkat kazasız belasız keyifli sürüşler dilerım.:cat:

hoş geldin gerçekten iyi cesaret bende mondi 125 le başladım :mrgreen:

tsk ederim hoş.b :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 PM ----------

Aramıza hoş geldınız insan kendını iyi tanımalı belli bır zaman sonra bu 10000 km re de bıle olur kımı zamansa iki haftada ya ben artık iyiyim diye pozitif düşünceler salgılamaya başlar işte o zaman tehlıke çanları başlar calmaya aman kardeşim çok cok iyi bile olsan dıkkat kazasız belasız keyifli sürüşler dilerım.:cat:

işte bu yuzden motor un kontagını her açısımda ben amatör üm diyorum kendime ,cok tsk ederim cümlemize kazasız belasız sürüşler diliyorum

Hoşgeldin ;) bende apache ile başladım 8000 km oldu 7 ay da hala 600 lük bir makineye binmeye cesarret edemiyorum, aşk böyle bir şey olsa gerek :)

hepinize tsk ederim arklar hoş.b ne güzel bi foruum burası insanlar samimi sıcak tekrar tekrar tsklr

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aramıza hoşgeldin arkadaş,sıkımtı yapma içimizde usta motor binicisi oldukça fazla,ustalaşman zaman almaz.

hoş geldiniz 600f ile başlamışsınız cesaretinizden dolayı tebrik ederim kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Abi ben 240 gördüm :p

edii

Motosikleti: ZX6R Var ama bindirmiyolar :)
Kan Grubu: O Rh-
Neden bindirmedikleri belli iyiki bindirmiyorlar :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:30 PM ----------

Hoşgeldin kardeş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar