Acemi Sürücü Aynı Yayaya 2 Defa Çarptı!

Motosikleti
R25, CRF250L
Ahahahah ilkinde deviremedim,dur bir daha deneyeyim,bam :queen:

Bence suç adamda, arkasına bakmadan ve sinyal vermeden dönmüş :mrgreen:

Amcaya helal olsun, motosiklet kadının üstüne düştü amca yardım etmeye çalışıyor.
Saf, temiz insan dedikleri bu oluyor demek ki.

ardinol bi yere kadar hakli. Adama daha yüksek hizdada carpip oldurebilirdi. Duyar kasilacak bi konu degil bu trafik hayattir die bosuna soylemiyorlar. Surmeyi bilmiosan ki bilmediği net bir sekilde gozukmekte, gider eğitim alir oyle cikarsin trafige. Carptigi kucuk cocuk olsa, çocuğun kafasini yere vurmamasi icten bile degil.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Şu kız yerine erkek olsaydı 3. sayfa haberi çıkardı kesin. İlk izlediğimde gülmekten karnıma ağrılar girmişti. :D

Motosikleti
D400
ne iki yüzlü adamlarsanız; kadın oldugu için hemen artistliğe başvuruyorsunuz.

Erkek olsa demediğinizi bırakmazsınız; gerci adamın başına gelen sizin başınıza gelse acaba yazdıgınız gibi beyfendi mi davranacaksınız?

Kımse kusura bakmasın; eğer bir konuda yeteneğiniz yok ise erkek kadın fark etmez diretmeyeceksiniz, bırakacaksınız o işi.

Eşitliği savunup cinsiyet ayrımcılık yapmayın.

bu ne sinir ne öfke dostum? kaza. adı üzerinde kaza. ağzını burnunu kıracakmış. vay be.

ilki kazadır; ikincisi salaklıktır hocam. Sen sana 2 kere çarpan kişiye saygıyla mı yaklaşırsın hocam :)

Size bırakın toplum içine çıkmayı, internet bile yasaklanıp rehabilite edilmeniz lazım

klavye bordo berelisi , sen hayırdır?

Siz hiç ağzınız burnunuz kırılıncaya kadar dayak yediniz mi ?

yedim ; sıkıntı mı var?

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Olmamış. Allahın hakkı üçtür be ya...:)

Motosikleti
Yamaha Tracer 700
Ayrıntı yerin adında gizli. "sığıralanı"

Ters yönden döner kavşağın tersine girip tersinden çıkmaya çalışıyor. Her şeyi ters, gidişi, sürüşü. Aldığı tepki bile anormal.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar