Acemi Sürücü Aynı Yayaya 2 Defa Çarptı!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde acemi sürücü, motosikletle aynı yayaya iki kez çarptı.
Camikebir Mahallesi Atatürk Caddesi Sığıralanı mevkisindeki kavşakta meydana gelen kazalar güvenlik kameralarına yansıdı.

Görüntülerde, kadın sürücünün kullandığı motosikletin yolda yürüyen yayaya çarpması yer alıyor. Kazanın ardından yayayla sürücünün konuşması ve yayanın tekrar yürümeye devam etmesi görüntülerde yer alıyor.

Yaklaşık 10 saniye sonra yeniden hareket eden sürücünün, motosikletle aynı yayaya çarpması ve ikisinin de yere düşmesi görüntülere yansıyor.

Görüntülerde, kazanın ardından yayanın kadın sürücüye yardım etmesi, çevredeki vatandaşların da yardımıyla aracın yoldan çekilmesi yer alıyor.

İlginç kaza ilçede günün konusu olurken, yaya ve sürücünün kazadan küçük sıyrıklarla kurtulduğu belirtildi.

Ekli dosyalar

• ayni-yayaya-2-kere-carptı.jpg
    ayni-yayaya-2-kere-carptı.jpg
    59.6 KB · Görüntüleme: 16,454
Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikletli kız aynı yayaya iki kez çarptı.. bir garip kaza :))

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde acemi sürücü, motosikletle aynı yayaya iki kez çarptı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nereye bakarsan oraya çarparsın 😀

Motosikleti
D400
Bu kadının bırak motor sürmeyi yaya olarak bile sokaga cıkmaması lazım.

Adam ağzını burnunu kırsa haklıdır.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Yav bu yeni mesajlar sekmesine tıklıyorum database error diyor var mı sizde de sıkıntı ?

Başlığı okuyunca dedim herhalde başka zamanda başka yerde çarptı ne tesadüf diye. Yok abi ya değilmiş. Hâlâ gülüyorum kask bari taksaymis. Arabada yapıyorlar ya gazla farenin yerini karıştırdı herhalde. Allahtan vitesli motor değil

Motosiklet kullanmayı bilmeden hafife alanların sonu özellikle scooterlar için geçerli ya iki frene de tam basıp devirir ya da gazı kapatamadan iki frene asılır yine devirir, vitesli motor sürmeyi öğrettiğim ablamı Vespaya bindirince oldu aynısı :D

Ulan acaba adam dedi mi " ulan bunca sene çanağa sahip çık, elin kızı gelsin hunharca tak tak çarpsın" :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar