Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi

bu pazar şile seferoğulları tesislerine giden gruba takılıyorum, tellioğullarını tutanlar lütfen gelmesin :) herkesi bekleriz ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Üstat kendi işini kendin görmelisin. Özgüvenini sağla ve çık yollara. Korkma.

Bu konsepti sevdim ben..
Haftaya ki organizasyon da benden..
orta mesafe bir gezi..
bu arada polo34 h.içi müsaitsin artık değilmi? tatilden döndün? :)

Ben acemi değilim ama gezmek istiyorum gidelim gezelim diyen arkadaş varsa özel mesaj atsın herşeye uyarım motor el verdiğince 125 lik makina otobanda asılalım diyen çıkmasın da.

Ben acemi değilim ama gezmek istiyorum gidelim gezelim diyen arkadaş varsa özel mesaj atsın herşeye uyarım motor el verdiğince 125 lik makina otobanda asılalım diyen çıkmasın da.

Ehliyet, kask, dizlik, mont varsa tamamdır herşey..Bunlar yoksa hikaye..
Özel mesaja gerek yok drag yarışı yapılmıyor burada..
Bu pazar şileye gezi var mesela..

evet tatilden döndüm, önümüzdeki hafta içi kıyıköy/yalova/poyrazköy bir yere gitsek sabah erkenden çıkıp...

hocam hafta içi gidemedik, hafta sonu ne yapıyoruz? pazar bir yerlere gitmek isteyen var mı? şimdiden ayarlayalım, yalovaya körfezi dolaşarak gidebiliriz, 175 km'lik bir mesafe, duruma göre oranın köylerine vs gidebiliriz, denizde serinleyebiliriz, sabah erken çıkıp karanlığa kalmadan dönelim:) dönüşü gerekirse vapurla da yapabiliriz, alternatif önerilere de bakarız ...

Son düzenleme:
Yarını bekleyelim birşeyler çıkabilir..
Ben bir gezi yazısı hazırladım ama bir iki ufak ayrıntısı kaldı..
Önce şunu sorayım kamping e gelebilecek olan varmı?
Çadırı olanlar kimler?

benim işler yoğun olduğu için bu aralar gecelemem pek mümkün değil ama yıllar önce bir kere kullanmış olduğum bir çadırım var :)

ben bir yer buldum yarın keşif gezisi yapacağım yer hakkında bılgi verebılırım sizlere bu hafta sonu malesef yokum ailemle birlikte zaman harcıyacağım ama hafta içi günü bırlık musaitim

Yarını bekleyelim birşeyler çıkabilir..
Ben bir gezi yazısı hazırladım ama bir iki ufak ayrıntısı kaldı..
Önce şunu sorayım kamping e gelebilecek olan varmı?
Çadırı olanlar kimler?

Şunun konusunu açsan da herkes görse, bakalım durum nedir. Kalabalık bir gezi yoksa ben de haftasonu beykoz paşamandıraya gideyim diyorum.
camping'li bir gezi tercihim olacak. şile ilkti ama güzeldi. :) :bounce:

benım bulduğum daha doğrusu tavsıye ile gideceğim yer bir koy kamp cadır alanı varmış yoluda yakın anlatanın yalancısıyım yarın belli olacak müsait olan varsa sabahtan öğleye kadar keşif için gelin

benım bulduğum daha doğrusu tavsıye ile gideceğim yer bir koy kamp cadır alanı varmış yoluda yakın anlatanın yalancısıyım yarın belli olacak müsait olan varsa sabahtan öğleye kadar keşif için gelin

tamam ben gelirim ama ne tarafta?
çünkü bende başlık açacağım yere ön araştırmaya gideceğim..

pazarı boş geçmeyelim arkadaşlar, yarım gün de olsa bir yerlere gidelim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar