Accent Era'ları ikiledik :))))

Allah kaza bela vermesin..Güle güle kullanın.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yanlız yorumunun son satırına takılmadan edemiiicem..... :p:p
Recep cim... Ya azıyla çok mutlu olmasını bilen birisin.... Eğer böyle ise ne mutlu sana...
Mercedes BMW hikaye... Era ŞAHANE... :):):) Bu yorumundan bunu anladım...:queen::queen::queen:

Eczacı gibisin... Aradığın ilaç yok..Muadilini vereyim.. Onlarda aynı işi görür hesabı....:queen::queen::queen::queen::queen:

Peki Uçaklardan hangisi iyidir?... Hangisine binelim hangisine yanaşmayalım bile?... :p:p:p:p:p

abi ya sorma hondanın bütün uçakları yağ yakıyor diyolar :queen::p

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Araclar kisilerin ihtiyacları, beklentileri ve bütceleri göz önünde bulundurularak satin alinirlar.
Sahsim adina hyundai markasi bana hep itici gelmistir.
Bana itici gelen bir arac, baska biri icin ideal bir arac olabilir.
Cunku istekler ve beklentiler farkli.

Bu tur konularda tartismanin anlamsiz oldugunu düsünüyorum.
Ama sizinde elestirilere acik olmaniz gerek.
Elestiride bulunan arkadaslarin kafadan uydurduklarini zannetmiyorum.
Bu araci kullanmislar ki bunlari söylüyorlar.
Yada ben cok saf'im :)

Öte yandan bazi arkadaslar bu aractan memnun olduklarini dile getirmisler.
Yani birilerinin sikayetci oldugu hususlarda, birileri memnun olabiliyor.
Yukarida bahsettigim gibi bu tamamen isteklerle ve beklentilerle alakali bi durum.

Eger sizin icinize sindiyse sorun yok.
Güle güle kullanin...

güler misin ağlar mısın yaaa sen mercedese binmemişsin eğer mercedes in 1985 model bi arabasına bin inan ki senin arabanın vespa nın yanında olan mondial gibi değilse ben hiç birşey bilmiyorum almışsın çin malı arabayı tutup mercedes e mok atıyorsun çok ayıp ediyorsun haberin olsun:farao: birde merak ediyorum bu senin aldığın arabanın yani markanın hiç special bi modeli varmı merağı mı maruz görr:cat:

ix55
ix55-hundai.jpg

hayırlı olsun kazasız belasız binin:cat:ama uzak doğu arabası alacaksan Japon markalardan şaşmayacaksın Çinli ve Kore markalar güven vermiyor uçan teneke resmen:queen:bu araçlar.bunu 11 yıllık Hyundai sürücüsü olarak söylüyorum halada kulladığım araç Hyundai

Allah kaza bela vermesin..Güle güle kullanın.... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Yanlız yorumunun son satırına takılmadan edemiiicem..... :p:p
Recep cim... Ya azıyla çok mutlu olmasını bilen birisin.... Eğer böyle ise ne mutlu sana...
Mercedes BMW hikaye... Era ŞAHANE... :):):) Bu yorumundan bunu anladım...:queen::queen::queen:

Eczacı gibisin... Aradığın ilaç yok..Muadilini vereyim.. Onlarda aynı işi görür hesabı....:queen::queen::queen::queen::queen:

Peki Uçaklardan hangisi iyidir?... Hangisine binelim hangisine yanaşmayalım bile?... :p:p:p:p:p

mercedese bakıp üzülmek yerine cbf 150 bile alamayan adama bakıp sevinen bir arkadaşımız,ne mutlu ona,zaten insan ancak böyle mutlu olabilir,insan yüksektekine bakıp üzülürse asla mutlu olamaz çünkü yükseğin sonu yok,hep daha yükseği var.
helal olsun hemşerime güle güle kullanın arabalarınızı Allah kaza bela yaşatmasın.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------

bu arada yazlık nerde kumla mı??

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynı rengini denk getircem diye uğraşsan denk gelmez :cherry: İşe bak :

42925025.jpg

bencede ihtiyaçlar sebebler kişiden kişiye deyişir fakat birde olayın fanatiklik tarafı var amora34 honda dizel araba getirmiyor motor yapmayı bilmiyor era civicten iyi derse bence orda bi sorun vardır ki dedi bi markanın dizel araç getirmemesi o markanın motor dan anlamadığı anlamına gelmez nitekim bi bizim ülkemizde bu kadar dizel araç satılıyor bununda sebebini sölememe gerek yok benzin fiyatı avrupada bölemi hayır accent symbol le kıyaslanır hata iyi denilir ama bi coroladan civic ten jettadan iyi denirse orda bi fanatiklik vardır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar