- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet arkadaşlar bugün 1 tane daha accent era CRDİ aldık.Babam son zamanlarda araba almaya niyetlendi.Gerek yok benim erabayı 15 günde bir değişimli kullanırız desem de anlatamadım.Yazlığa gidicem arabamı önüne çekicem diye inat etti.Yazlıkta çok lazım oluyo haklı adam.Denize gitmek için , alışverişe gitmek için , gezmek için hep araba lazım.İyi dedim ne alacaksın?Benim hyundainin dizelinin tadını aldı tabi dizel getz alıcam dedi.Hatta internetten bi tane bulmuş.Bugün oto tamircisi halaoğlunu aldık görmeye gittik.Araba önden fena darbe yemiş.Bu araba alınmaz dedik gittik araba pazarına.Babamın gözü hyundai'den başkasını görmüyo.Kia falan gösterdik yok olmaz diyo.Benzinli alalım tüp taktıralım değişiklik olsun dedik.Yok illa hyundainin dizeli olacak.Kolay değil temiz bi dizel araba bulmak.Dizel alan arabasından memnun satan yok.Toyotaların falan dizeli uçuşlarda 40 bin TL fiyat çekiyolar ikinci ellerine.Bi de baktık accent era dizel karşımızda.2008 model 38 bin km'de.Sağına soluna baktık temiz araba.El sıkıştık kaporamızı verdik.Yarın almaya gidicez inşallah.
Not:Hyundai şöyle araba böyle araba diye atıp tutma başlığı değildir.Polemiğe çevrilmesin lütfen.Siz daha iyisini biliyosanız gidin alın.Lafım polemiği çok seven , kasıtlı olarak ortalığı karıştırmaya çalışan kendini bilmezleredir.Onlar kendilerini iyi bilirler.Kimse üstüne alınmasın.
Not:Hyundai şöyle araba böyle araba diye atıp tutma başlığı değildir.Polemiğe çevrilmesin lütfen.Siz daha iyisini biliyosanız gidin alın.Lafım polemiği çok seven , kasıtlı olarak ortalığı karıştırmaya çalışan kendini bilmezleredir.Onlar kendilerini iyi bilirler.Kimse üstüne alınmasın.