Acaba bu araç nasıl gidior???>>>

Arkadaşlar bu araç nası gidio:silent:

Bi fikri olan warmı:silent:

traktorpo3.jpg

araç yok mu ben mi qöremiorum?:cyclopsan konuya ilk qiriş te bi traktör yazio ama yook

walla yok:( hatta freeload un bi qüsel reklami var free 500 yüüüüz mekabayt die..hatta suan itibariyle hiç bişi yonk..

ok bidaha upload ediiim o zaman

kardeşim bidaha yenile sayfayı
buda olmazsa işi bırakıorum:salut:

Son düzenleme:
işi bırakmana qerek yok bence bnm pc de bi sorun var hala qöstermio:p baskaları qörebiliosa ben o zmn bu makineye tekmeyi vururum..zaten siteye bi kastı var çook qeç açıo ben aynı sürede 18 farklı sayfaya bakıom kronometre öle dio walla..

işi bırakmana qerek yok bence bnm pc de bi sorun var hala qöstermio:p baskaları qörebiliosa ben o zmn bu makineye tekmeyi vururum..zaten siteye bi kastı var çook qeç açıo ben aynı sürede 18 farklı sayfaya bakıom kronometre öle dio walla..

kardeşim sen
tekmeyi vur istersen :wiinkk:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gitmiyor . dururken cekmis dayım karizma olsun diye :p havalar soğudu tabi motora binemeyip geyik konusunda yardırıyosunuz :p

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bile özendim , google dan aratıyorum : keyword: "geyik yurdun insanı" sonuç sıfır :) nası buluyolar yahu alla alla.. bu arada dayanamıcam soruya da cevap vericem teyzemin ağırlık merkezine katkısı ile gidiyor :queen: üzerinde çalışıyorum vektörel bileşkeli çizimini de yapıp yazıcam buraya :p

bu arada dayanamıcam soruya da cevap vericem teyzemin ağırlık merkezine katkısı ile gidiyor :queen: üzerinde çalışıyorum vektörel bileşkeli çizimini de yapıp yazıcam buraya :p

fizikci gordum seni:cherry:
ehe hehe hehehehe
:queen: :queen: :queen: :queen:
vektörel bileşkeli çizimini bekiyorus sabırsızlıkla:queen: :queen: :queen:

amca ve abla motorcu gibi sağa yatmış gidiyolar işTe ne guzel :queen:

heh ben biliyom bunu bana ustam öğretmişti makinanın önlastiği patlayınca ustünde gitmemesi için yanındaki tekerin salıncak kısmına takoz koyunca dengesini buluyo teker böylece tek teker gidebiliyoruz amcanda akıl var

teyzemle dayım o zaman daha samimi olur herhal:silent:

Bir denge unsuru olarak Türk kadını...

way bea....

turk kadınıda amma işe yarıo

1 cocuk yapıo
2 o cocuga bakıo
3 sana bakıo
4 yemek yapıo
5 bulaşık yıkıo
6 denge
7.......
8....