Sen bana
Superbike bar çevrim paketinin ne oldugunu söyle, ben sana istedigin parçayi ilk kargoyla yollayayim.

Merak ettim bu ne paketidir.
Ya da neyin tercumesidir?:bounce:
Hocam...! Seni kıracağıma, biliyorsun... :wiinkk:
Sorduğun
Superbike Bar Çevirim Paketi nin orjinal ismi "
Superbike Handle Bar Conversion" dur(Çok iyi çevirdim dimi:mrgreen

. Bunu yazmamın sebebi eğer kafanı karıştıran şey "
bar" kelimesiyse ve "ne barı lan bu ki..." gibi düşünüyosan handlebar olduğunu bil diye yazdım yani(ki bence biliyorsundur). Bu olaya girmeni hiç tavsiye etmem çünkü epey karmaşık bir dizi işlemi içeriyor. Gidon değişimi gibi dursa da ismi, gaz kolunu(elcik diyoruz galiba

) değiştirmek ile başlıyor, ardından elektronik sistemlerden tut da yakıt tankından vs.. vs.. gibi bir dünya yerde gerekli değişikliklerin ve ayarların yapılması ile devam ediyor. Kısacası gaz sisteminin komple değiştirilmesi gibi bişey...
http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-motorcycles/products-models/s-1000-series/s-1000-rr/mount-instr/
Linkteki dosyayı indirirsen "ne saçmalıyor ki bu adam...:silent:" demeden beni biraz daha iyi anlayabilirsin.(tavsiyem sadece resimlerine bak

)
Şimdi gelelim kazandığım ödüle...

1 adet "stealth" model egzos gönderebilir misiniz acaba...?? Nette gezinirken karşılaştım...Ve gerçek aşkı galiba buldum. Bu nasıl bir güzel ses ve görüntü ve kalite karışımı bişeydir bilemiyorum ama hakatten aşık oldum.
Eğer bugünlük promosyonumuz bitti diyorsan, yıllar içerisinde çok param olunca ve
F 800 R'ımı alınca hesabına yatırırım öyle yollarsın. Yada komple AC paketli model motoru yollarsın bana...para bol ne de olsa..:rendeer: