AC Schnitzer BMW K1300R

Ünlü Alman tuning firması AC Schnitzer, BMW’nin yeni K1300R modeli üzerinde bir çalışma yapmış.

Araç normalinden 8 kilo daha hafif AC Schnitzer ACS alüminyum alaşımlı jantlara, Superbike bar çevrim paketine, AC Schnitzer Stealth susturucuya, EC onaylı ve sökülebilir DB Killer a, yüksek performans manifolda, yeni kokpit ve far gurubuna ve AC Schnitzer arka kapağı ile dikkat çekiyor.

AC’nin debriyaj ve fren pedalları yüksek dayanımlı aeronautical alüminyumdan yapılmış ve standart pedallara göre daha fazla ayarlama seçeneği sunmakta.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AC Schnitzer, Mini Cooper'dan BMW X5' e modifiye denilince aklıma gelen en büyük firma:cat:

Herşey iyi güzel olmuşta. Keşke şu far kısmına hiç dokunmasalarmış.Resmen 1300r'ın karakteri olmuş o farlar.

AC Schnitzer, Mini Cooper'dan BMW X5' e modifiye denilince aklıma gelen en büyük firma:cat:

benimde amg,lorinser mercedesci olduğumdandır başka tuning markası gelmiyor.. ac şinitzelin tavukları pardon parçaları dandik:p:queen::queen:

Son düzenleme:
güzel görünüyo kaç beygir bu alet motoruna bişeyler yapılmamış mı...

benım çinlıyı satsam üzerıne cok eklemem gerekırmı:mrgreen:

Bu firma genelde BMW markasına çalışıyor.

Hamann,Brabus ta bu firma gibi çeşitli markada otomobil ve motosikletlere özel modifiye paketleri hazırlıyor kişiye özel yada daha önceden hazır tasarım ve paketler hazılanıyor.

Ben bi mercedes-benz hayranı olarak sl63 AMG brabus paketlarine hastayım mesela adamlar yapıyor ya.

Motor şahane..

Yanlız benim bir sorum olacak, bu AC Schnitzer ürünlerini türkiyede temin eden biyer yok mu?? Türkiye sitesinde sadece arabalarla ilgili şeyler var. Nette aradım ama türkiyede resmi distibütörleri de yok.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motor şahane..

Yanlız benim bir sorum olacak, bu AC Schnitzer ürünlerini türkiyede temin eden biyer yok mu?? Türkiye sitesinde sadece arabalarla ilgili şeyler var. Nette aradım ama türkiyede resmi distibütörleri de yok.

Sen bana Superbike bar çevrim paketinin ne oldugunu söyle, ben sana istedigin parçayi ilk kargoyla yollayayim.:)
Merak ettim bu ne paketidir.
Ya da neyin tercumesidir?:bounce:

Sen bana Superbike bar çevrim paketinin ne oldugunu söyle, ben sana istedigin parçayi ilk kargoyla yollayayim.:)
Merak ettim bu ne paketidir.
Ya da neyin tercumesidir?:bounce:

Hocam...! Seni kıracağıma, biliyorsun... :wiinkk:

Sorduğun Superbike Bar Çevirim Paketi nin orjinal ismi "Superbike Handle Bar Conversion" dur(Çok iyi çevirdim dimi:mrgreen:). Bunu yazmamın sebebi eğer kafanı karıştıran şey "bar" kelimesiyse ve "ne barı lan bu ki..." gibi düşünüyosan handlebar olduğunu bil diye yazdım yani(ki bence biliyorsundur). Bu olaya girmeni hiç tavsiye etmem çünkü epey karmaşık bir dizi işlemi içeriyor. Gidon değişimi gibi dursa da ismi, gaz kolunu(elcik diyoruz galiba:)) değiştirmek ile başlıyor, ardından elektronik sistemlerden tut da yakıt tankından vs.. vs.. gibi bir dünya yerde gerekli değişikliklerin ve ayarların yapılması ile devam ediyor. Kısacası gaz sisteminin komple değiştirilmesi gibi bişey...
http://www.ac-schnitzer.de/en/bmw-motorcycles/products-models/s-1000-series/s-1000-rr/mount-instr/
Linkteki dosyayı indirirsen "ne saçmalıyor ki bu adam...:silent:" demeden beni biraz daha iyi anlayabilirsin.(tavsiyem sadece resimlerine bak:p)

Şimdi gelelim kazandığım ödüle...:p:p:p 1 adet "stealth" model egzos gönderebilir misiniz acaba...?? Nette gezinirken karşılaştım...Ve gerçek aşkı galiba buldum. Bu nasıl bir güzel ses ve görüntü ve kalite karışımı bişeydir bilemiyorum ama hakatten aşık oldum.

Eğer bugünlük promosyonumuz bitti diyorsan, yıllar içerisinde çok param olunca ve F 800 R'ımı alınca hesabına yatırırım öyle yollarsın. Yada komple AC paketli model motoru yollarsın bana...para bol ne de olsa..:rendeer:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Uzun yazmana gerek yokmus.:)
Handle Bar yazinca anladim.:cherry:
Istedigin parçayi temin ederiz canini sikma.
Sen hele istedigin makinayi al.
Ben onun hendlbarinin canina okurum.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar