- Konu Yazar
Benim miniği yeni aldım ya pompaya yaklaştığımda fulle diyorum her 100km'de bir benzin alırım. Fulle Aslanım Fulle. Görgüsüz bayram harçlığı alıcak çocuk gibi ya da sanki mahallede tek top kendisindeymiş gibi herseferinde 5.5-6 Litre benzin içiyor. İlk bakımda ustaya dedim ki bak bu makinayı az yakar çok kaçar diye aldık görgüsüz benzini koklamıyor içiyor. İlk makina sıfır almışsın normaldır falan filan dedi. Ben Parası neyse verip subab ayarı karbratör ayarıdır cartdır curttur hepsini yaptırdım. Ama Bu makina neden 6 litre içiyor abi 100km'de çözemedim sinirlerim bozuluyo artık. Günde 20-25km yol yapan birisiyim şehiriçi okula git gel vesaire açıkçası koymaya başladı. Benzinin pahalılıgından değil neden 5 litre ya da 4 litre degil de 6 LİTRE !
Motor r25 falan da değil ha Kesiciye soka soka gezeyim egzoz da yok motorda. Nedir bunun derdi abiler ablalar Tribe girdim sabahtan beri uzandım düşünüyorum.
Motor r25 falan da değil ha Kesiciye soka soka gezeyim egzoz da yok motorda. Nedir bunun derdi abiler ablalar Tribe girdim sabahtan beri uzandım düşünüyorum.