Ben rölanti ayarınızı merak ettim de, kaç bin devirde çalışıyor rölantide?
Shell v-power nitro kırmızı pompa oda 97 oktan, motorsikletlerin 90% için para ısrafı performans kaybı,, malum fazla yakıt tüketimi.
Artı, 1800-2000 rölantiyle. Vaybe 6nın2si eder. 1de soğuk havada ısınana kadar bi 0.5-1 litre fazla yakması, ettimi yarı yarıya. Bence komşu ustanın taktını söksün, motor sıcakken rôlantiyi 1500+-1k ayarlasın, birde benzin tam bitmek üzeri, şöyle bir normal kurşunsuz doldur, sonra bir bakınız, neler kendiliğinden düzelmiş. İyi bir hava/gaz ayarıylada sesi müzik gibi olur. Volaaa...
Ucu sapından ayrılan tornavidalar var, onlardan alman gerek. Benim motosiklette de çok sıkıntılı bi yerdeKendim girişicektim bu gün ama hava vidası öyle bir yerde ki. Bu italyanlar çok seviyor az alana çok şey koymayı. Parmağımı kıpırdatamadım L anahtar lazım. hava ayarını yapabilmek için
Ucu sapından ayrılan tornavidalar var, onlardan alman gerek. Benim motosiklette de çok sıkıntılı bi yerde
Gittim servise. Tabi rks'nin söylediğine değil kendi evime yakın olan usta denilebilecek kişiye. Kendisi Gaz telini çıkarttı araya bir demir telden zigzag tarzı ne biliyim o tarz bişiy koydu. Gaz tepkisi değişti daha seri hızlanıyor falan ama. Çok yalpalatıyor motorda yarın dene olmazsa bidaha gel dedi. Şu an ki halini hiç beğenmediğim için gideceğim yarın. Diğer serviste 3 gün yatırırız diyor. Basit bir arıza karbratör kaynaklı ya da depo borusu depo kapağı ile alakalı. 3 Gün çok abes bir süre ve bedavadan kimseye motorumu kullandırtmaya niyetim yok. açıkçası.