Abuzer'in radyo programı...Mutlaka dinleyin...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar son günlerde hiç adetim olmadığı halde işten dönerken radyo dinlemeye başladım.sebebi de abuzer.adama 1 kere rastladım radyoda bırakamadım.akşamları saat 18-20 arası tatlıses fm de 97.7(normalde tatlıses fm le işim olmaz ama abuzer esir etti valla) radyo okulu diye bir program yapıyor.bizim abuzer öğretmen olmuş, her gün farklı bir konu işliyor.sizlerle de paylaşmak istedim çünkü adam çook komik.ben normalde hiç radyo dinlemem.1 kere rastladım abuzere, bırakamıyorum şimdi.evdeki eski bir radyoyu falan yanımda taşımaya başladım.şiddetle tavsiye ederim dinlemenizi.

abuzer_master.gif

Bunlar da Abuzerden inciler :))) ... :queen: :queen: :queen:

İzirn verirsenis haratımı anlatmaya çocukruktan başriicam. Birçoğumuz çocukruğunu bir yere kadar hatırlar ama ben daha da eskisini hatırlıyorurm.

Aaaahh aaarrrhh o gürnneri düşündükçe duyguranıyoum.Biz o günner milyonnarca arkadaştık.Ama aralarından bir tek ben kurtulabildim.Bir nevi Titarik paciası.Hele bir arkadaşım vardı ki adı Sperm Necmi idi.O da çok direndi.

Bir gün Necmi ve ben Testius"un kahvede oturuyorus arkadaşlar geldi "Yürüyün lan gidiyorus" dediler.Necmi ayaklandı,tutturdu gidicem diye. "Oğlum Necmi" dedim.Otur,bu işin sonu bokta olabilir.Bok yoluna gitmeyelim dedim. Sonunda ikna erttim. O gürn milyonnarca arkadaşı bork yoluna kayberttik.

Böyre işte insarn hayatta babasına bile güvenmemeri…Bir gün Necmi geldi:" Abi bern yumurta Aysel"e aşık ordum" dedi. Hem de yumurta Aysele… Carım yunurta var yunurta var. Örre her yunurtaya aşık orunmazki…Bu gitmiş Aysel"e haber yollamış.Yarın gece 11.30 da apandisttirn orda bulışalım diye…Neyse erttesi gürn bernne Necmi girttik buruşacağımız yere.Ama apardisti koydunsa bul.Meğer herif apandisti aldırmış.

Böbreğin oralarda Ayselle karşınaştık.Bir baktık ön sıralarda hiç yer kalmamış.Birine omuz ötekire çelme derken ön sıralara yerneştik.Bizimki Ayselle göz göse geldi.Bir kafa kooydu Aysere kafayı yardı.Meğerse Aysel yumurtası rafadanmış. Hey gidi rahmetni Necmi hey.

O sırede herkeste bir parik.Herkes bir yumurtaya kafayı sokmaya çalışıyor.Pandik yapmayın dedim.Önce kadınnar ve çocuknar.Bir teraş bir teraş.Ben orda kaderime rası dururkene çirkinmi çirkin bir yunurta beni bulmasmı??..Aaaa!!!Aslında bern çork yakışıknı bir adamım ama adi yunurtanın adiliği…Neyse biz miryonnarca spern arasında yarışmayı kasandık.Sonra kaldım mı terk başıma…Ben bir sıkıl bir sıkıl…Sıkıntıdan şişmeye başradım.Ulan çıkmaya çalısıyorum çıkıcark yer york.Tekme yunruk derkene.. Aradan 9 ay geçti.

Bir gürn bi barktım üstüme dorru bir ışık hüzmesi geliyor.İzbandut gibin bir herif beni çıkarmaya çalışıyor.Oğlum Abuzer dedim kendi kendime.Ön kapıyı tuttmuşnar arka kapıdan kaçayım ama ne mümkürn…Tuttuğu gibi dışarı çıkardı hayvar herif beri…

Çocuknuk dönemimde çok güser gerçti.Ama onu 2. börümde yazıcam…

Şirdinik bu kadar birgiyne idare edirn..
Harptaya çocukruğumu okumak içirn tekrar gerin.

Baaaaaaaaaaarr baaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr……

2.ikirci bürüm:

ÇUCUKRUĞUM:

Meraba teknar berim carımdan azis güser örrencirerim. Sise çucukluk dönemimden barhsetmek istiyorum. Çucukruk dönemirm çork güser gerçti. Ber arkadaşlar arasında herp yeni yeni oyunnar icart ediyordum. Eski ve kırasik oyunnardan çork sıkırmıştım. Her gün her günde evcirik oynanmaz ki...

Bir gün maharredeki kızları etrafıma topradım ve dedimki: Kıslar bundan sorra artık evcirik oynamiycaaz. Genelevcirik oyniycaaz...

Kıslara genelevciriğin ne demek orduğunu annatmak çork uzun sürdü. Öğrendikten sonrada oynamak istemedi uruspunar! Ama akırrı bir şahıs oran ben hepsine gasos ardım ve oynarttım.. Serpil’in arnnesi bizi kömürlükte basmasaydı çork zengin orabirirdim. Ama umuduma karbetmedim. Yeni bir kasanç kapısı burdum: SAKRAMBAÇ. Bir gasos ve bir çukupirens karşılığında ebeye saklananlarırn yerlerini söylüyordum. Bir gürn surçüstü yakarandım ve ebemi sxixtirer.. Ayrıca gasos şişeşini kapamda kırdınar depositodan da ordum.. Ama kırılan sadece kapam değir aynı zamarda onurumdu... Bu oray beni çork hırslandırdı. Sakrambaç oyununun aranan bir oyurncusu ordum.Bir saklanıyordum beri kimse buramıyordu.. Hartta bu oyurn yüsünden üç gürn dağnarda mahsur kardımdı ama orsun dağnarda bor bor düşünme pırsatım ordu. Ve döndüğümde yeri bir oyun burmuştum: ADAM ARSMACA.. Orun garet basirtti. Bir kelime seçiyorsurn, rakibirn harfner söyleyerek onu burmaya çarışıyor. Buramazsa rakibini asıyorsun. Maaresef bu oyur sadece kağırt üzerinde kardı, mısıkçırık yapıp astırtmadılar rakibi... Bugürn bildiğiniz bir sürrü oyur berim icardımdır. Mesera Kızma Birader, Sarak Sarak Konuşma ran, Konuşursam Ne Orur, İşte Bu Orur gibi oyurnnarı sayabilirim. Ama bunnardan sadece Kısma Birader günümüse kadar gerebilmiştir.,

Bugürnükte hikaremi burda kesiyorum. Yakırda irk okur anılarımı yasacağım. Çork kerif alacarksınız..Bekreyin ve sırk sırk buralara bakırn..

Baaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr...

İRK OKUR YIRRARIM!!

Eret sergiri okurnarım. Böyre güser bir çucukluktarn sonra okura başradım.Okurdayken tahmir edeceğinisgibi çork çarışkan bir örrenciydim. Okurda bise hemern ukuma-yasma öğrettiler. Ozamannar irkel çağnar olduğundan bise okumayı ve yasmayı pasulye taneleriyne öğrettiler. Hemern öğrendim. Sonra da bu pasulyeyle yasma alışkanlığından vasgeçemedirm. Geçern gün arkadaşıma bir mekturp yasdım:Bir çuval...Ardından bir romon yasdım: Bir dampertli karmyon kadar...Ama irkokurdaki aşkım Selda’ya yasdığım merktupun kalbirmde arrı bir yeri vardırdır. Mektupun içire pastırmadan kalp yapırp ortasınıda maydanoslarla süsledim. Salak kıs gitmiş mektupumu “Pastırtmalı Kuru Pasulye” yapıp yimiş.Hemern ayrıldım tabirki.. Mekturp yiyen bir kısla ne ilişkirm olabilirki...
Yasarnıkla çork uğraştığımdan dorayı irkokur birinçi sınıpta biras kaldım..Ama tenberliğimden diil. Örtmenimis Gülseren hanıma aşık ormuştum. Ondan ayrılmayayım,bir sene daha beraber oralım diye sınıpta kaldım. Ama Gülseren harım sınıpı geçern çucukları alıp ikirci sınıpı okutmaya başradı bana yeni bir örtmen geldi. Olsundu. Ben ona da aşırk oldum. Ama sıçırım böyre aşkın ısdırapına...Bu örtmen aşkları yüsünden irkokuru oniki senede bitirebildim. Beşinci senemde Mustapa hoca gelmeseydi hirç bitiremesdim..
Sorro ortodan okura geçtim. Geçmes oraydim...Amar Arrahım, ne tehlikeliymirş ortadanokur? Annatırlardı da inanmasdım. Ortodan okurdaki çucukları bekreyen en büyük tehrike...çork apedersinis ama...İBRE olma tehrikesidir. Benim Bülünt diye derikanlı bir arkadaşım vardı ama ne payda? Çucuğa matermatikçi taktı,pizikçi taktı,kimyacı taktıııı,hatta nasır becerdiyse seksen yaşırdaki coğrapya hocası fosil Necmi bire taktııı...Ama en çork koyan dincinin takmasıydı..
OOOOff üren oooofff.. Eski gürnneri anınca irnsan hüzürnleniyor. Bir dahaki sepere okurda nasır kopye çektiğimi annatıcam.. O güne kadar bunnarla idare edirn. Her gürn bu bölüme bakmayı unutmayırn.Kerdinise iyi bakırnn..
Baaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr baaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr...

KORPYE MACENAM...

Okurda çork çarışkan bir tarebe ormama rağmen yazırı nortrarım çork kütü geriyordu.Hartta bir kenesinde türm sinip pekiri arırkene bern zayıp armıştırm.Öretmen bire buna çane buramadı.Sonrodan arkadaşrarımdan örrendiime göne herkse korpye denen şeyi çekiyormuş. Bern ne orduğunu birmediğimden dorayı sesimi çıkartmadım.Ama irk intihanda örrenip bi dahaki sepere kopye çerkmeyi kapaya kormuştum.İrk sınavda etrapıma barktım.Gerçerkten herkes korpye çekiyordu.Ve bu işin nasır yapıracağını gösremnerimne örrenmiş ordum.Ertesi intihanda bernde güser güser korpyeyi yasdım.Ama ger görki intihan sırasırnda partoronumun paçasını dizime kadar çekebirdim.O arn annadırmki yarnnış yordayım. Orsun yırmadım ve partoronumu aşağı irdirttimki tarm o sırada yarımda oturan cazgır Ayper yaygarayı koparttı.Muhpir karı beri örtmene şikaret ertti.Örtmen yarıma gerdi ve çork sinirnenmiş ormarı o da çığnık arttı. "Taram yahu,bu kadar uzartmayın bir kopyeyi,zatern bacağamdaki kırnardan dorayı yasdığım hiç bişer gösükmüyor" desem de susmadırar.Daha sonro annadımki o sabah dorn giymeyi unurtmuşum...
Bu bana ders ordu bi daha da hirç korpye çerkmedim.Ama bacağına yasan barannarla arkadaşnık edip bütürn dersneri örrendirm.Seks deniren şer çork öğreticirymiş..Tabsiye ederirm...

Ayrıca Abuzerin tiyhatro oyunu var şu sıra.benim önerim Motosiklet.net istanbul grubunun bir sonraki buluşmasında toplu olarak tiyatroya gidelim.Hem kültür ve sanat şeederiz hemde tiyatro ve tiyatrocuya destek babında bişeyler yapmış oluruz.Ne dersiniz???Bu aralar abuzer radyo programında davetiye dağıtıyor ama benim önerim destek olmak için parasını vererek gitmek.bilet fiyatları gayet ucuz çünkü...

Bunlarda Abuzerin tiyatrosu için verdiği bilgiler...

NERDESİNİİİİSSS UUURRRAAAANNNNN!!!
SAYGIDERER ÖRRENCİRERİM;
BU ZAMARNDA HER TÜRNÜ ZORNUĞA KARTRANIP SİSLER İÇİRN KÜRTÜR ABİDESİ TİRATRO YAPIYORURM AMA SİS YORKSUNUZ.12 birn ÖRRENCİ ADEDİRM VAR.TİRATROYA GEREN ÖRRENCİ SAYISI 100 BİRE DİİİR.HEPİNİS SINIPTA KARACAKSINIS ONA GÖRÖ.BERN HER ÇARŞANBA SADRİ ARIŞIK KÜRTÜR MERKESİ BEYOĞRUNDA OYNAMAYA DERAM EDİYOPRURM.GERİN HAAA.

SHORW THEATIR BAAAAŞŞŞŞRAADIIII
Artırk her çarşanba saart 20.30 da Sadri Arışık Kürtür Merkesi'nde "Yeni Bi'şiy" isimri oyunna seyircirerin karşısına çıkıyorurm.Çork korik orduğu geren seyircirerin artına kaçırmasıyra berri oran oyurnda aynıca Rebent Ünsar,Atirra ve Cürürt Sarıharn isimnni oyurcunarda ror arıyor.Herkesi bekriyorurm.Germeyen örrencirerimin yır sonu ortaramasına ertki edecerktir.Sonro söyremedi demeyirn.Hepinisisi bekriyorurm.Biretnerde ucus haa... Tarm biret 15 YTL yarırm biret 10 YTL.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Abuzer iyidir ama yanına koyacak başka adam bulamamışlar mı? Adam Abuzeri baltalamak için çaba sarfedio resmen. Ben BEST FM de ARIZA SHOW u öneririm 19-21 arasında 98.4 de, çok başarılı bir ekipler.

Savaş abi niye senin kelimeler boyle bir ilginc. Bana bir mail atmıssın bugun onda da oyle. Klavyede mi sorun var bilerek mi yapıyosun ben bişiy anlamadım. Ama okudugumu da anlayamıyorum yani, şu yukarıdaki gibi.

Motosikleti
onlar benim değil abuzerin kelimeleride ondan.konuşmasıda o şekil ama anlarsın merak etme.bu arada abi mabi ne iş cenk???

Abuzer ben taa ortaokuldayken vardı yahu. Best FM'deydi ondan sonra da Pembo Show vardı o da fena değildi.

savaş kurban olam nasıl gülüyosun bu herife,:cherry: ben pek bişe anlamadım valla,

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Abuzer in tarzı iidir ama ekip olmayınca tek başına olmuyor.

Motosikleti
valla beni güldürüyor.illaki sizde gülersiniz diye düşünüyorum.önyargılı davranma barışçım...

Motosikleti
ben tıklamıştım ama açılmamıştı.o yüzden vermemiştim linki...

abuzer kim yaaa. benim de dünyadan haberim yokmuş valla.
ama bişey de kaybetmemişim espriklere bakılırsa.

mes

ulu denyo Abuzer

Sevgili Luxor kardeşim Abuzer'in bir motosiklet fanatiği olduğunu biliyor muydun?:queen:

Prometheus' Alıntı:
Abuzer ben taa ortaokuldayken vardı yahu. Best FM'deydi ondan sonra da Pembo Show vardı o da fena değildi.

abuzer taa 10 sene önce vardı. tarzı hala aynı ama hala güldürüyor valla. :)

Motosikleti
Prometheus' Alıntı:
Sen beceriksizsin diye neden milletin saadetini engelliyorsun :cherry: :p

hayır dostum, link arızalıydı o yuzden vermemiştim.doğru ben çok beceriksizimdir, beni bilen bilir.
valla 2 gündür esprilerin kalitesi bence de düşük ama bunu genele vurmamak lazım.ben 2 gündür az gülüyorum ama ondan önce bayaa sıkı güldürdü beni abuzer.bence çok canayakın bir adam.o yüzden de bayaa severim onu...

Motosikleti
abuzer şu anda cine 5 de....
merak edenlere duyurulur...

asıl siz zeki kayahan çoşkun'u dinleyin görün bayılacaksınız hafta içi alem fm 23:00-02:00 tabi bu saatler arası uyumak gibi bir niyetiniz yoksa, http://www.zekirdek.com bu adreses onun web sitesi

Motosikleti
beyler önümüzdeki hafta abuzerin radyo okulunda motosiklet hediye edilecekmiş.ayrıca teslimi lütfü kırdardaki motosiklet fuarında yapacaklarmış.motosikletin markası olarak cenk bianchi dedi ama bana garip geldi.bianchi'nin motoru var mı yaw?
belki de pazara bianchi de girmeye karar vermiştir.neyse asıl olay önümüzdeki hafta abuzer motosiklet hediye edecek.bir abuzer tiryakisi olarak sizlere duyurmak da benim işim tabii...
yaw çok seviyorum ben bu abuzeri yaw, namı diğer melih ekener...:queen: :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar