çare abus rs1 detecto+grade 80. 4 yıldır bu şekilde kullanıyorum.
Abus disk kilidinin 130 tl lik olanını almistir.
çare abus rs1 detecto+grade 80. 4 yıldır bu şekilde kullanıyorum.
Grade 80 zinciri nereden ve kaça temin ettiniz? Zincir için hangi kilit kullanıyorsunuz?
abus 8077 kırılmaz ama diski nasıl kırıpta alacaklar,,ben abus 8077 kullanıyorum,bırak diski kıracak kadar uğraşmayı,az biraz tekeri oynatınca alarm çalıyor ve alarmıda susturmaları mümkün değil,çünkü ses gelen yer içinde,sakızla falan kapatamazlarbi disk kilidine 550-600 tl mi verelim abi? Kilit kırılmasa bile diskin kendisini kırarlar öyle alırlar abi (tanıdığım birisinin R25 i o şekilde çalındı)
1060/170 cm Abus granit zincir kilit kullanıyorum. Ön disk kilidi urban Avrupa mali alarmli. Sen istersen hiç kilitleme nasıl olsa hırsızlar çalacaklar diye. Ben motorumu seviyorum. Kaskım shark vancore .kendimide düşünüyorum. Motosiklete bu ülkede biniyorsan hem kask hem ekipmanın hemde kilidin olabildiğince en iyisi olmalı. İlk maddiyatini buna ayirmalisin. Sonra herşey için çok geç olabilir. Dandik bir disk kilidi ile abusu mükayese bile edemezsin. Çalacak olan hırsız ilk önce önlem alınmayan motosiklete yanaşır. Özellikle gündüz ise .çalınan motorlara bak özelikle gündüz saatlerinde çalınan motorlarda hiç bir kilit yok. Ben disk kidimi ve abusumu bağlamında gerisini onlar dusunsun.bi disk kilidine 550-600 tl mi verelim abi? Kilit kırılmasa bile diskin kendisini kırarlar öyle alırlar abi (tanıdığım birisinin R25 i o şekilde çalındı)
http://urun.n11.com/kapi-kilidi/kale-164-cec-tupten-sifreli-yuksek-guvenlikli-silindir-barel-P27486529
Buna benzer bir kilitle bağlıyorum. markası kale.
Grade 80 zinciri oto kaporta işi ile uğraşan bir arkadaşım bedava verdi. okuduğuma göre tershanecilerde bulunabiliyor.